Oldal frissítése

iSi DESSERT WHIP PLUS 0,25 liter

4,8 12 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

iSi DESSERT WHIP PLUS 0,25 liter

Ez a habszifon nagy segítség lesz finom tejszínhab előállításában és desszertek készítésében. Alkalmas otthoni használatra, és elsősorban az édes sütemények szerelmesei fogják imádni ezt a terméket. A szifonból mindig csak annyi tejszínhab jön ki, amennyire szükséged van, így egy csepp sem fog kárba veszni. Kényeztesd családod saját készítésű, tartósítószermentes tejszínhabbal!
A 0,25 literes, különleges fehér mintázatű tartály nagyszerű kiegészítője a konyhának. Az iSi DESSERT WHIP PLUS hozzájárul az egészséges táplálkozáshoz. A cserélhető szelep és a cserélhető díszítő fúvókák lehetővé teszik a szifon egyszerű és higiénikus tisztítását minden használat után. Ráadásul az elkészített tejszínhab hűtőben 10 napig is eltartható. 0,25 l tejszínhab készítéséhez egy iSi N2O patronra van szükség. A tartály mosogatógépben nem mosható.
A legfontosabb előnyök:

  • Könnyen válthat ellenőrzés
  • Tartósítószermentes tejszínhab
  • Egészséges tejszínhab
  • Cserélhető díszítő fúvóka
  • Szilikon tok

Műszaki adatok:
Űrtartalom:
0,25 l
Anyaga:
Rozsdamentes acél + műanyag + szilikon
Szín:
fehér
A csomag tartalma:
Szifonfej
Díszítő fúvóka (alap)
Tartály
Tisztító kefe
 

Kód:  ISILS005
Élettartam: 12 hónap
Termékszám:  1370

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10