Oldal frissítése

VisionBook 10Wi főzésre kiadás + levehető billentyűzet GB / US elrendezés

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

VisionBook 10Wi főzésre kiadás + levehető billentyűzet GB / US elrendezés


többfunkciós elegancia

többfunkciós elegancia

Elegáns és megfizethető tablettát. Ezüst és fekete rejti elegendő erő, amely lehetővé teszi, hogy folyamatosan dolgozni és játszani. A játék és a webböngészés lesz élvezhető köszönhetően multidotykovému 10,1 "-os kijelző, finom 1280 x 800 h.


nagy teljesítményű

A tabletta jön a Microsoft Windows operációs rendszer a 10. Gyakorlat biztosít négymagos processzor Intel Atom Z8300 x5 maximális frekvenciája 1,84 GHz, ami a kiküldött Graphics Accelerator Intel HD Graphics. Rengeteg helyet tárolja az adatokat és alkalmazásokat, hogy biztosítsa a belső flash memória kapacitása 32 gigabájt Könnyen bővíthető microSD kártyával akár 128 gigabájt

nagy teljesítményű

kényelmes kommunikáció

kényelmes kommunikáció

Útjaik elfog 2 megapixeles kamera és kommunikálni barátaival szolgál elülső webkamera. Természetesen ott van a jelenléte egy WiFi modult. A nagy funkció az USB OTG funkció, amely lehetővé teszi, hogy a tabletta a kapcsolatot más eszközökkel és a díjat, mint például egy mobiltelefon USB-n keresztül egy tablettát, vagy csatlakoztassa a flash meghajtót. A csomag egy levehető billentyűzet dokkoló.


Office Mobile

Alkalmazások Office Mobile (Word Mobile, Excel Mobile, PowerPoint Mobile és a OneNote) alapvetően tervezték touch, családias környezetben, hogy az Office ügyfelek elvárják, és lehetőséget biztosítanak a felhasználók számára szükséges ahhoz, hogy a produktív útközben. Ezek az alkalmazások számára eszközök a képernyő mérete 10,1 hüvelyk vagy annál kevesebb.

Paraméterek

Software

Operációs rendszer Microsoft Windows
Kód:  VB0352b2
Termékszám:  UMM200V1C

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15