Oldal frissítése

Lenovo Yoga Tablet 3-10 LTE 64 gigabyte Puma Black - ANYPEN

4,0 8 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Lenovo Yoga Tablet 3-10 LTE 64 gigabyte Puma Black - ANYPEN

Mondjon búcsút a televíziónak. Köszöntse a tabletet, amely leválthatja azt. Kiváló berendezés amelyet forradalmian új technológiával egészítettek ki. A kiemelkedő akkumulátor élettartammal, a kiváló kijelzővel és a nagy ellenálló képességgel az életed egy nagy buli lesz.

Legfontosabb jellemzők

  • Integrált forgatható projektor
  • Kiváló, gazdag hangzás
  • Kiválóan dolgozó kijelző
  • Nagy kapacitású akkumulátor, hosszú akkumulátor-élettartammal
  • Kiváló mechanikai ellenállás

Maximális kényelem

Hogyan élvezni a legjobban a videókat és filmeket?Az integrált elforgatható projektorral,  ami 50 lumenes kimenettel jeleníti meg a képet 178 cm-ig a falon vagy mennyezeten, bármely tér a saját házi moziddá alakul. Ezt egészíti ki a négy beépített Dolby Atmos hangszóró, a tökéletes tiszta és dinamikus hangzás érdekében.

Annak érdekében, hogy maximalizálja az élvezetet, a tablet egy 10200 mAh-es nagy teljesítményű akkumlátorral van felszerelve, amely egyetlen feltöltéssel akár 18 órán át működik. Hála az USB "On the Go"-nak a tablet egyidejűleg egy PowerBank is.

Az innovatív Jóga Tab 3 Pro designja teljesen meg fog hódítani. A tartós fém váza, a tanusítvány IP21 szerint cseppálló és nagy képpel rendelkezik HD felbontással. Ez a minden egyben eszköz tökéletes arra, hogy leváltsa a TV-t.

 
Kód:  NT211m9m
Termékszám:  ZA0G0084CZ
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05