Oldal frissítése

Lenovo Yoga Tablet 3 10

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Lenovo Yoga Tablet 3 10

10,1 " képátlójával a(z) Lenovo Yoga Tablet 3 10 a legnagyobb tabletek csoportjába sorolható. Tökéletes választás, ha szeretsz sorozatokat nézni alvás előtt, valamint alapvetőnek tartod a hatalmas munkafelületet. A kijelző 1280 × 800 felbontással büszkélkedhet.

Az operációs rendszer (operating system) a tablet legalapvetőbb paramétere. Az Android OS univerzális kihasználhatóságot biztosít, ugyanis vezérlése közismert az okostelefonoknak köszönhetően. Egyik legnagyobb előnye a sokoldalúsága.

A(z) Lenovo Yoga Tablet 3 10 tablet fontos jellemzői

A belső flash memória szabja meg, hogy milyen mértékben fogsz tudni alkalmazásokat raktározni. A 16 GB-nál kisebb belső flash memória a tablet egyszerű használatára elég. Hogyha a 32 vagy 64 GB-os belső tárhely mellett döntessz, meglehet nem is kellesz memóriakártyát vásárolnod. A 128 GB-os flash memória elég helyet biztosít a rengeteg filmnek. A(z) Lenovo Yoga Tablet 3 10 modell belső tárhelye memóriakártyával bővíthető.

A RAM (Random Access Memory) kapacitása 2 GB. Ezen érték a középosztályra jellemző. Nem kell félned a videók lejátszásától, illetve egyéb mindennapi feladatok végzésétől.

A(z) Lenovo Yoga Tablet 3 10 8 Mpx felbontásban fényképez. Ezért főleg nagyobb felbontású fényképek rögzítésére alkalmas.

Hogy mi a(z) Lenovo Yoga Tablet 3 10 tablet kulcsfontosságú indikátora?

  • A Wi-Fi manapság alapfunkciónak számít, a(z) Lenovo Yoga Tablet 3 10 is követi ezt a trendet
  • Bluetooth technológia az okostelefon vagy akár fitnesz karkötő csatlakoztatásához
  • A 4G LTE rendkívül meghatározó, mivel Wi-Fi nélkül is online maradhatsz vele
  • A teljesítményről a(z) Qualcomm MSM8909 processzor gondoskodik
Kód:  NT211m9g2NAD
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15