Oldal frissítése

Lenovo Yoga 530-14IKB Kék

A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Kiegészítők a termékhez

Lenovo Yoga 530-14IKB Kék

Ez a tablet és laptop keverék praktikus eszköz, ha éppen egyetlen gépet keresel munkára vagy játszásra. A hordozható számítógépek tulajdonságai sokban különböznek, ebből kifolyólag egyetlen modell sem tud minden feladatot ellátni. Az érintőképernyős notebook forgócsuklóval rendelkezik, aminek köszönhetően becsukható mint egy könyv. Így kezelhető notebookként de tablet módban is. A(z) Lenovo Yoga 530-14IKB Kék pofon egyszerűen forgatható úgy is, hogy egy A betűre emlékeztessen.

Milyen paraméterekkel rendelkezik a(z) Lenovo Yoga 530-14IKB Kék érintőképernyős notebook kijelzője?

A tablet PC kijelzőjének átmérője 14 ". A 14 és 16" körüli képátlójú képernyő kompromisszum a megfelelő munkaterület és mobilitás között. Ráadásul érintőképernyős, így még egérre sem lesz szükséged.

A(z) Lenovo Yoga 530-14IKB Kék hibrid laptop processzora és teljesítménye

A processzor minden jelentős laptop alapja. Sokkal lényegesebb a processzor konkrét típusa, mint kizárólag az ereje, amit a magok száma és órajele fejez ki. Az Intel egyszerű és érthető tipológiát dolgozott ki. Processzorait a gyengébbektől az erősebbekig jelöli: Core i3, i5, i7 és i9. A Pentium egy gyengébb sorozat, a Celeron pedig még alacsonyabb teljesítménnyel bír. Az Intel Atom egy teljesen más sorozat, amelyet mobil eszközökhöz kínálnak. Kicsit eltérő tipológiát kínál az AMD. A Ryzen 9, 7, 5 és 3 processzorok állnak a legfelső szinten, amelyek le fogják váltani az előző modellsorozat - A12, A10, A8, A4 processzorait. Az AMD E sorozata pedig kifejezetten mobil eszközökbe kerül. A nagyobb szám nagyobb teljesítményt fejez ki. Az úgynevezett TDP (Thermal Design Power) a processzor fogyasztása, amelyet maximális kihasználtság mellett mértek. Az érték egy útmutató a processzor hatékonyságának megbecsléséhez. A notebookok jelentős része 25 W fogyasztási érték alatt marad, magasabb TDP-t legfőképp a nagyobb méretű számítógépeknél fedezhetünk fel.

A videokártyák (GPU) felosztása is nagyon hasonló. A különálló grafikus kártyák rendszerint nagyobb teljesítménnyel bírnak, mint a processzorba integráltak. A komolyabb processzorok nagyobb teljesítménnyel bírnak, mint a korábbi típusok. A RAM kapacitása a kártya teljesítményének jelentős attribútuma. Az irodai használathoz bőven elég körülbelül 2 GB. Ha olykor-olykor többet játszol FPS játékokat, akkor nem lesz fölösleges a 4 GB. Megrögzött játékosok számára 6 GB, vagy annál is nagyobb grafikus memória javasolt.

A(z) Lenovo Yoga 530-14IKB Kék laptop/tablet HDD és RAM mérete

A RAM-ok nagyságát a tervezett felhasználás alapján válaszd meg. A leggyengébb tablet PC-k 2 GB memóriával vannak ellátva. 4 GB RAM az alapfelszereltségű gépek jellemzője, de ha nem csak alapvető programokhoz szeretnéd használni akkor olyan hibrid notebookot vegyél, amelyben van legalább 8 GB RAM. Programjaidat SSD, SSHD, HDD vagy HDD + SSD merevlemezen raktározhatod. Az SSD rövidítés azt jelenti Solid State Drive - tehát, mozgó alkatrészek nélküli merevlemez. Sokkal gyorsabb és ellenállóbb, mint a hagyományos meghajtók. A HDD jelenti a klasszikus meghajtót forgó mágneslemezekkel. Az SSHD az előző típusok kombinált használata csak az SSD rész a HDD modulhoz mérten sokkal apróbb. HDD + SSD meghajtó elsősorban olyan hordozható számítógépeknél látható, amelyek két HDD csatlakozóval rendelkeznek. Az egyik SSD a kisegítő pedig a HDD. A csomagolás tartalma: Ujjlenyomat-leolvasó, Érintőképernyő, Memóriakártya olvasó és Operációs rendszer.

Paraméterek

Kijelző

Kijelző mérete 14 "
Fényerő 250 Nits
Kijelző típusa Fényes
Oldalarány 16:9
Panel IPS
Maximális felbontás 1920 × 1080 px

Processzor

Processzor típusa Intel Core i3
Processzor modell szám Intel Core i3 7020U Kaby Lake
Processzormagok száma 2 ×
Processzor frekvencia 2,3 GHz (2 300 MHz)
Cache Processzor 3 MB
Processzor funkciók HyperThreading, Alacsony energiafelhasználás, Virtualizáció támogatása

Rendszermemória

Memória típusa DDR4
Memória frekvencia 2 133 MHz (2,13 GHz)

Videókártya

Grafikus kártya típusa Integrált

GPU márka/modell

Grafikus kártya márkája Intel
Videókártya modell UHD Graphics 620

Operációs rendszer

Operációs rendszer Windows 10 S

Merevlemez

Kapacita úložiště (celková) 128 GB
Meghajtó interfészek M.2
SSD kapacitás 128 GB (0,13 TB)

Felszerelés

Felszereltség Érintőképernyő, Ujjlenyomat-olvasó, Kártyaolvasó, Operációs rendszerrel
Webkamera 720 px

Akkumulátor

Akkumulátor-kapacitás 45 Wh
Cellák száma 4db
Akkumulátor üzemidő 10 óra

Kialakítás

Ház anyaga Fém (unibody)
Üzemmód Átalakítható

Szín

Szín Kék

Tömeg

Tömeg 1,67 kg

Interfész

Audio Combo Audio Jack
USB-C 1 ×
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) 2 ×
Bluetooth Bluetooth v4.1
WiFi WiFi 802.11ac
Optikai meghajtó Optikai meghajtó nélkül

Méretek

Szélesség 328 mm
Maximális magasság 17,6 mm
Mélység 229 mm

Billentyűzet kiosztás

Billentyűzet kiosztás Magyar

Termékszéria

Notebook sorozata Lenovo Yoga

Tulajdonságok

Szín Kék
Kód:  NT301x2x4j5
Termékszám:  81EK0199HV
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05