Oldal frissítése

Lenovo Yoga 530-14IKB Kék

A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Magyar billentyűzetes termék
Magyar nyelvű operációs rendszerű termék (Windows)
Kiegészítők a termékhez

Lenovo Yoga 530-14IKB Kék

Ez a különleges laptop kiváló megoldás, ha egyetlen PC-t keresel irodai munkára vagy szórakozásra. A hordozható számítógépek paraméterei eltérőek, ebből kifolyólag minden modell valami másra jó. Az érintőképernyős notebook forgócsuklóval rendelkezik, amely nagy mozgásteret biztosít a kijelzőnek. Ezért kezelhető notebookként de tabletként is. A(z) Lenovo Yoga 530-14IKB Kék ügyesen elforgatható úgy is, hogy kitámasztva álljon.

Hogy milyen paraméterekkel rendelkezik a(z) Lenovo Yoga 530-14IKB Kék érintőképernyős laptop kijelzője?

A tablet PC képernyőjének átmérője 14 ". A 14 és 16" méretű monitor a legkedveltebb méret.

A(z) Lenovo Yoga 530-14IKB Kék érintőképernyős notebook processzora és teljesítménye

A processzor minden komoly laptop alapköve. Sokkal lényegesebb a processzor modelltípusa, mint kizárólag az ereje, amit a CPU magok száma és órajele jelez. Az Intel eredeti és átlátható felosztást alakított ki. Chipjeit a kisebb teljesítményűtől a nagyobb teljesítményűig számozza: Core i3, i5, i7 és i9. A Pentium egy gyengébb modell, a Celeron pedig még ennél is gyengébb. Az Intel Atom egy teljesen különálló sorozat, amelyet elsősorban mobil eszközökhöz (tabletekhez) terveztek. Hasonló felosztást alkalmaz az AMD. A Ryzen 9, 7, 5 és 3 processzorok a leggyorsabbak, amelyek lecserélték a korábbi sorozat - A12, A10, A8, A4 processzorait. Az AMD E sorozata pedig kifejezetten mobil eszközökbe kerül. A magasabb szám nagyobb gyorsaságot fejez ki. Az ún. Thermal Design Power (TDP) a processzor fogyasztása, amelyet maximális teljesítmény mellett mértek. A szám egy kis segítség a processzor energiaéhségének meghatározásához. A notebookok többsége 25 W érték alatt mozog, nagyobb TDP-t főleg a kimagasló teljesítményű számítógépeknél találhatunk.

A videokártyák rangsorolása is hasonló. Az önálló videokártyák általában nagyobb teljesítményt nyújtanak, mint az integráltak. A komolyabb processzorok nagyobb teljesítménnyel bírnak, mint a régebbiek. A memória mérete a kártya teljesítményének fontos attribútuma. Filmezéshez és böngészéshez teljesen megfelel kb. 2 GB memória. Ha alkalmanként többet játszol, akkor nem lesz fölösleges a 4 GB. Megrögzött gamerek számára 6 GB, vagy annál nagyobb kapacitás az abszolút minimum.

A(z) Lenovo Yoga 530-14IKB Kék laptop/tablet merevlemez és memória kapacitása

A rendszermemória kapacitását a tervezett felhasználás alapján határozd meg. A leglassabb tablet PC-k 2 GB memóriával vannak ellátva. 4 GB RAM a közepes gépek tulajdonsága, de ha nem csak alapvető programokat szeretnél futtatni akkor olyan hibrid notebookot vegyél, amelyben van legalább 8 GB RAM. Dokumentumaidat SSD, SSHD, HDD vagy HDD + SSD meghajtón archiválhatod. Az SSD rövidítés azt jelenti Solid State Drive - érthetőbben, flash memórián alapuló meghajtó. Jelentősen gyorsabb és tartósabb, mint a klasszikus merevlemezek. A HDD jelenti a hagyományos winchestert forgó mágneslemezekkel. Az SSHD a tárgyalt típusok kombinációja egy házban viszont az SSD komponens a HDD modulhoz viszonyítva elenyésző méretű. HDD + SSD meghajtó kizárólag olyan hordozható számítógépeknél látható, amelyek két HDD csatlakozóval vannak ellátva. A mester SSD a kisegítő pedig a hagyományos HDD. A csomagolás tartalma: Ujjlenyomat-leolvasó, Memóriakártya olvasó és Operációs rendszer.

Paraméterek

Kijelző

Kijelző mérete 14 "
Kijelző típusa Matt
Oldalarány 16:9
Panel IPS
Maximális felbontás 1920 × 1080 px

Processzor

Processzor típusa Intel Core i3
Processzor modell szám Intel Core i3 7020U Kaby Lake
Processzormagok száma 2 ×
Processzor frekvencia 2,3 GHz (2 300 MHz)
Cache Processzor 3 MB

Rendszermemória

Memória típusa DDR4
Memória frekvencia 2 133 MHz (2,13 GHz)

Videókártya

Grafikus kártya típusa Integrált

GPU márka/modell

Grafikus kártya márkája Intel
Videókártya modell UHD Graphics 620

Operációs rendszer

Operációs rendszer Windows 10 Home

Merevlemez

Kapacita úložiště (celková) 128 GB
Meghajtó interfészek PCIe, M.2, NVME
SSD kapacitás 128 GB (0,13 TB)

Felszerelés

Felszereltség Ujjlenyomat-olvasó, Kártyaolvasó, Operációs rendszerrel
Webkamera 720 p

Akkumulátor

Akkumulátor-kapacitás 52 mAh
Cellák száma 4db
Akkumulátor üzemidő 10 óra

Kialakítás

Üzemmód Átalakítható

Tömeg

Tömeg 1,67 kg

Interfész

Audio Combo Audio Jack
USB-C 1 ×
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) 2 ×
Bluetooth Bluetooth v4.1
WiFi WiFi 802.11ac
Optikai meghajtó Optikai meghajtó nélkül

Méretek

Szélesség 328 mm
Maximális magasság 17,6 mm
Mélység 229 mm

Billentyűzet kiosztás

Billentyűzet kiosztás Magyar

Termékszéria

Notebook sorozata Lenovo Yoga
Kód:  NT301x2x4j
Termékszám:  81EK0156HV
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10