Oldal frissítése

Lenovo Yoga 530-14IKB, fekete

A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Magyar billentyűzetes termék
Magyar nyelvű operációs rendszerű termék (Windows)
Kiegészítők a termékhez

Lenovo Yoga 530-14IKB, fekete

A tablet PC hasznos eszköz, ha egyetlen számítógépet szeretnél munkára vagy játszásra. Ezen eszközök paraméterei eltérnek, ennek okán egyetlen modell sem tud minden feladatot ellátni. Az érintőképernyős notebook olyan forgócsuklóval rendelkezik, amely óriási mozgásteret biztosít a kijelzőnek. Így használható klasszikus notebookként és tabletként is. A(z) Lenovo Yoga 530-14IKB, fekete ügyesen összecsukható úgy is, hogy egy A betűre emlékeztessen.

Milyen tulajdonságokkal bír a(z) Lenovo Yoga 530-14IKB, fekete érintőképernyős laptop monitorja?

A tablet PC kijelzőjének átmérője 14 ". A 16" alatti átmérőjű monitor a legkedveltebb méret.

A(z) Lenovo Yoga 530-14IKB, fekete érintőképernyős laptop chipkészlete és teljesítménye

A processzor minden kiemelkedő laptop alapköve. Sokkal fontosabb a processzor konkrét modellje, mint a puszta teljesítménye, amit a processzor magjainak száma és frekvenciája mutat. Az Intel egyszerű és kézzel fogható felosztást alakított ki. A CPU-kat a kisebb kapacitásútól a nagyobb kapacitásúig rangsorolja: Core i3, i5, i7 és i9. A Pentium egy gyengébb modell, a Celeron pedig még alacsonyabb teljesítménnyel bír. Az Intel Atom egy különálló sorozat, amelyet leginkább táblagépekhez kínálnak. Kicsit módosított tipológiát kínál az AMD. A Ryzen 9, 7, 5 és 3 csipek a leggyorsabbak, amelyek felváltották a korábbi generáció - A12, A10, A8, A4 csipjeit. Az AMD E sorozata takarja az energiatakarékos processzorokat. A nagyobb szám komolyabb teljesítményt mutat. Az ún. TDP (Thermal Design Power) a processzor fogyasztása, amelyet a lehető legnagyobb teljesítmény mellett mértek. Ez a szám egy mutató a processzor hűtési igényének kiderítéséhez. A notebookok több mint fele 25 W érték alatt marad, nagyobb fogyasztást főleg a rendkívüli teljesítményű notebookoknál láthatunk.

A GPU-k hierarchiája hasonló alapelveken nyugszik. A különálló videokártyák általában nagyobb teljesítményt kínálnak, mint a beépítettek. Az újabb generációs CPU-k nagyobb teljesítményt kínálnak, mint a régebbiek. A RAM mérete a videokártya teljesítményének központi tulajdonsága. Az irodai programok használatához elegendő 2 GB memória. Ha esetenként intenzívebben gépezel, akkor az alap a 4 GB. Megrögzött gamerek számára 6 GB, vagy annál is nagyobb méretű memória az abszolút minimum.

A(z) Lenovo Yoga 530-14IKB, fekete notebook/tablet HDD és RAM kapacitása

A memória mennyiségét a várt felhasználás alapján válaszd ki. A legegyszerűbb laptopok/tabletek 2 GB memóriával vannak ellátva. 4 GB RAM a közepes tablet PC-k ismérve, de ha nem csak alapvető programokhoz szeretnéd használni akkor olyan tablet PC-t keress, amely kapacitása legalább 8 GB RAM. Alkalmazásaidat SSD, SSHD, HDD vagy HDD + SSD diszken archiválhatod. Az SSD rövidítés angol megfelelője Solid State Drive - vagyis, flash memórián alapuló meghajtó. Érezhetően gyorsabb és durvább bánásmódot is kibír, mint a tipikus meghajtók. A HDD jelenti az egyszerű winchestert forgó mágneslemezekkel. Az SSHD a tárgyalt típusok keveréke azzal az eltéréssel, hogy az SSD rész a HDD blokkhoz mérten jóval kisebb. HDD + SSD meghajtó kizárólag olyan számítógépeknél található, amelyek két HDD foglalattal rendelkeznek. Az elsődleges SSD a szolga pedig a klasszikus HDD. A tablet PC csomagolásának része: Ujjlenyomat-leolvasó, Memóriakártya olvasó és Operációs rendszer.

Paraméterek

Kijelző

Kijelző mérete 14 "
Kijelző típusa Matt
Oldalarány 16:9
Panel IPS
Maximális felbontás 1920 × 1080 px

Processzor

Processzor típusa Intel Core i3
Processzor modell szám Intel Core i3 7020U Kaby Lake
Processzormagok száma 2 ×
Processzor frekvencia 2,3 GHz (2 300 MHz)
Cache Processzor 3 MB
Processzor funkciók HyperThreading, Alacsony energiafelhasználás, Virtualizáció támogatása

Rendszermemória

Memória típusa DDR4
Memória frekvencia 2 133 MHz (2,13 GHz)

Videókártya

Grafikus kártya típusa Integrált

GPU márka/modell

Grafikus kártya márkája Intel
Videókártya modell HD Graphics 620

Operációs rendszer

Operációs rendszer Windows 10 Home

Merevlemez

Kapacita úložiště (celková) 128 GB
Meghajtó interfészek PCIe, M.2, NVME
SSD kapacitás 128 GB (0,13 TB)

Felszerelés

Felszereltség Ujjlenyomat-olvasó, Kártyaolvasó, Operációs rendszerrel
Webkamera 720 p

Akkumulátor

Akkumulátor-kapacitás 52 mAh
Cellák száma 4db
Akkumulátor üzemidő 10 óra

Kialakítás

Üzemmód Átalakítható

Tömeg

Tömeg 1,67 kg

Interfész

Audio Combo Audio Jack
USB-C 1 ×
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) 2 ×
Bluetooth Bluetooth v4.1
WiFi WiFi 802.11ac
Optikai meghajtó Optikai meghajtó nélkül

Méretek

Szélesség 328 mm
Maximális magasság 17,6 mm
Mélység 229 mm

Billentyűzet kiosztás

Billentyűzet kiosztás Magyar

Termékszéria

Notebook sorozata Lenovo Yoga
Kód:  NT301x2x4i
Termékszám:  81EK0155HV
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10