Oldal frissítése

Lenovo Yoga 520-14IKB Fekete

A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Magyar nyelvű operációs rendszerű termék (Windows)
Kiegészítők a termékhez

Lenovo Yoga 520-14IKB Fekete

Az érintőképernyős notebook praktikus eszköz, amennyiben egy számítógépet szeretnél irodai munkára és játszásra. Ezen eszközök technikai paraméterei eltérőek, ezért minden modell valami másban jó. Ez a különleges laptop különleges forgócsuklóval rendelkezik, aminek köszönhetően a kijelző szabadon elforgatható. Így kezelhető laptopként és tablet módban is. A(z) Lenovo Yoga 520-14IKB Fekete természetesen beállítható úgy is, hogy magában megálljon.

Hogy mit kínál a(z) Lenovo Yoga 520-14IKB Fekete érintőképernyős notebook monitorja?

A tablet PC monitorjának átmérője 14 ". A 14 és 16" közötti méretű monitor a leggyakoribb méret. Ez az eszköz ráadásul érintőképernyős, így egérre sincs szükséged.

A(z) Lenovo Yoga 520-14IKB Fekete tablet PC processzora és teljesítménye

A processzor minden kimagasló notebook lényeges része. Sokkal lényegesebb a processzor modellje, mint kizárólag az ereje, amit a CPU magok száma és frekvenciája mutat. Az Intel egyszerű és kézzel fogható hierarchiát alakított ki. Chipjeit a kisebb teljesítményűtől a nagyobb teljesítményűig rangsorolja: Core i3, i5, i7 és i9. A Pentium egy gyengébb sorozat, a Celeron pedig még kisebb teljesítménnyel bír. Az Intel Atom egy különálló sorozat, amelyet mobil eszközökhöz (tabletekhez) terveztek. Kicsit más hierarchiát ajánl az AMD. A Ryzen 9, 7, 5 és 3 csipek a legerősebbek, amelyek le fogják váltani a korábbi generáció - A12, A10, A8, A4 processzorait. Az AMD E sorozata pedig a mobil eszközök számára készül. A magasabb szám nagyobb kapacitást jelöl. Az ún. TDP (Thermal Design Power) a processzor fogyasztása, amelyet a legnagyobb teljesítmény mellett nyújt. A szám egy útmutató a processzor energiaéhségének megbecsléséhez. A laptopok többsége 25 W fogyasztási érték alatt mozog, nagyobb TDP-t legfőképp a gamer számítógépeknél fedezhetünk fel.

A GPU-k rangsorolása hasonló alapelveken nyugszik. A dedikált videokártyák többnyire nagyobb teljesítménnyel bírnak, mint a processzorba integráltak. A drágább processzorok nagyobb teljesítményt kínálnak, mint elődeik. A RAM mérete a grafikus kártya teljesítményének központi jellemzője. Filmezéshez és böngészéshez megfelel körülbelül 2 GB RAM . Ha esetenként hevesebben játszol RPG játékokat, akkor az alap a 4 GB. Megrögzött játékosok számára 6 GB, vagy nagyobb méretű memória ésszerű.

A(z) Lenovo Yoga 520-14IKB Fekete laptop/tablet meghajtó és memória kapacitása

A memória (RAM) kapacitását a várt felhasználás határozza meg. A legegyszerűbb notebookok/tabletek 2 GB memóriával rendelkeznek. 4 GB RAM a közepes tablet PC-k ismérve, de ha nem csak munkára szeretnéd használni akkor olyan hibrid laptopot vegyél, amelyben van legalább 8 GB RAM. Programjaidat SSD, SSHD, HDD vagy HDD + SSD winchesteren archiválhatod. Az SSD rövidítés megfelelője Solid State Drive - egyszerűbben, flash memórián alapuló meghajtó. Jelentősen gyorsabb és jobban ellenáll a rezgéseknek, mint az egyszerű merevlemezek. A HDD jelenti az egyszerű meghajtót forgó mágnesezhető lemezekkel. Az SSHD az említett típusok keveréke azzal az eltéréssel, hogy az SSD tagja a HDD blokkhoz mérten sokkal apróbb. HDD + SSD meghajtó csak olyan notebookoknál található, amelyek két HDD csatlakozóval rendelkeznek. A master SSD a kisegítő pedig a HDD. A tablet PC-hez tartozik: Háttérvilágítású billentyűzet, Ujjlenyomat-leolvasó, Érintőképernyő, Memóriakártya olvasó, Windows INK és Operációs rendszer.

Paraméterek

Kijelző

Kijelző mérete 14 "
Kijelző típusa Matt
Oldalarány 16:9
Panel IPS
Maximális felbontás 1920 × 1080 px

Processzor

Processzor típusa Intel Core i3
Processzor modell szám Intel Core i3 7100U Kaby Lake
Processzormagok száma 2 ×
Processzor frekvencia 2,4 GHz (2 400 MHz)
Cache Processzor 3 MB
Processzor funkciók Alacsony energiafelhasználás, Virtualizáció támogatása

Rendszermemória

Memória típusa DDR4
Memória frekvencia 2 133 MHz (2,13 GHz)

Videókártya

Grafikus kártya típusa Integrált

GPU márka/modell

Grafikus kártya márkája Intel
Videókártya modell HD Graphics 620

Operációs rendszer

Operációs rendszer Windows 10 Home

Merevlemez

Kapacita úložiště (celková) 1 000 GB
Meghajtó interfészek Serial ATA III
HDD kapacitás 1 TB (1 000 GB)

Felszerelés

Felszereltség Világító billentyűzet, Érintőképernyő, Ujjlenyomat-olvasó, Kártyaolvasó, Operációs rendszerrel, Windows INK
Webkamera 720 px

Akkumulátor

Akkumulátor-kapacitás 65 Wh
Akkumulátor üzemidő 10,4 óra

Kialakítás

Ház anyaga Fém + műanyag
Üzemmód Átalakítható

Tömeg

Tömeg 1,74 kg

Interfész

Audio Combo Audio Jack
USB-C 1 ×
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) 2 ×
Bluetooth Bluetooth v4.0
WiFi WiFi 802.11ac
Optikai meghajtó Optikai meghajtó nélkül

Méretek

Szélesség 330 mm
Maximális magasság 19,9 mm
Mélység 235 mm

Billentyűzet kiosztás

Billentyűzet kiosztás Magyar
Kód:  NT301x2x4d
Termékszám:  80X8010NHV
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15