Oldal frissítése

Lark Végső 11i WIN + Keyboard Case

4,3 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Lark Végső 11i WIN + Keyboard Case

A legújabb képviselője olcsó tabletta, annak ellenére, hogy az alacsony árak a modern technológiák. A hajtás fejlett négymagos processzor Intel Atom Z3735F. Brain tabletta frekvencián működik 1,33 GHz-es, de ha szükséges, lehet borítani számítási mag akár 1,83 GHz. Annak ellenére, hogy a jelentős energiafogyasztás a processzor az alábbi négy watt. A processzor is rejtett Integrated Graphics Intel HD Graphics, hogy vigyázni fog az összes multimédiás tevékenységekhez. Tartalmazza azt is praktikus tok egy beépített billentyűzet kényelmes gépelést.

legfontosabb jellemzői

  • Erőteljes négymagos Intel
  • Mentése grafikus kártya HD Graphics
  • Egy pár 5 + 2 MPx kamera
  • Előre telepített Windows 10
  • HDMI interfész
  • Ház billentyűzet beépített csomagok

jól felszerelt

A tabletta meghajtásáról egy modern operációs rendszer Windows 10 Home, amely tárolja a belső memóriában, melynek kapacitása 32 gigabájt Swift válasz az operációs rendszer DDR3 memória kapacitással 2 gigabájt A dokumentumok, fotók és videók természetesen tárolhatók a memóriakártyán. Ők hozzák a 5MP hátsó kamera és 2 megapixeles elülső kamera a video chat, vagy kedvenc Szelfik. A kijelző tartalom érdekel érintse 10,6 "kijelző több mint egy millió pontot. IPS panel biztosítja az élénk színek és széles látószöget biztosít. Hab a tortán a jelenléte képzeletbeli HDMI interfész. Kapcsolódni a világ tabletta is jön a WiFi és a Bluetooth.

Paraméterek

Kijelző

Kijelző mérete 10,6 "
Panel IPS
Maximális felbontás 1366 × 768 px

Processzor

Processzor típusa Intel Atom
Processzormagok száma 4 ×
Processzor frekvencia 1,33 GHz (1 330 MHz)

Rendszermemória

Videókártya

Grafikus kártya típusa Integrált

Operációs rendszer

Operációs rendszer Windows 10 Home

Interfész

Optikai meghajtó Optikai meghajtó nélkül
Kód:  LRK003n
Termékszám:  C1037494

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15