Oldal frissítése

Fujitsu Lifebook A514

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Fujitsu Lifebook A514

Rendkívül megbízható és sokoldalú használhatóság - ezek az alapvető jellemzői a LIFEBOOK A514 Fujitsu. Ez egy sokoldalú eszköz, felszerelt sok hasznos funkciók, mint például egy USB töltő port, amely lehetővé teszi, hogy töltse fel a telefon vagy tabletta, akkor is, ha a LIFEBOOK ki. A megbízhatóság és a termelékenység növekedése a teljes méretű billentyűzet numerikus billentyűzet cseppálló. Komfortní výdrž až 8 hodin dodává požadovanou mobilitu, kterou oceníte pokaždé, když vyjedete mimo domov nebo kancelář.

Legfontosabb jellemzők

  • Gazdaságos és erős CPU Intel
  • Glare megakadályozza a nemkívánatos visszatükröződés
  • Teljes méretű billentyűzet számbillentyűzettel
  • Gyors SSD tükröződik a gyors reakciók
  • modern Ablakok

Két megtakarítás magok

Erős munkaerkölcs és a mindennapi tevékenységek meghúzni játékosan Intel processzorok, ismert a rendkívüli tulajdonságokkal. Gyorsjárat rendszer biztosítja a gyors memória, hogy van, attól függően, hogy a modell 8GB. Grafikus ábrázolása és sima filmek lejátszását is vigyázni integrált grafikus Intel HD Graphics, mastering a nagy felbontású. Hatékony processzor és az integrált grafikus egy nagy mértékben járul hozzá a hosszú akkumulátoros üzemidő. 

Multimédia és kapcsolódási

LIFEBOOK A514 van szerelve egy 15,6 "tükröződésmentes kijelző HD felbontású. Szélesvásznú 16: 9 formátumú tökéletesen alkalmas filmek lejátszásakor vagy dolgozó több ablak egyszerre. Ki az a kis átlós notebook, használhatja a HDMI néz média a nagy képernyőn. Nem csak a filmek, de főleg, hogy vissza a DVD-író.

A notebook is jön WiFi csatlakozási lehetőségek könnyű felhasználásának különböző információkat az interneten, és a HD webkamera videohívások a barátokkal és kollégákkal. Modern kapcsolat képviseli mindössze három USB 3.0 port egy hatalmas átviteli sebesség.

Kód:  ND501g0NAD
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10