Oldal frissítése

Acer Iconia One 10 32GB

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Acer Iconia One 10 32GB

10,1 " kijelzőméretével a(z) Acer Iconia One 10 32GB a méretesebb tabletek csoportjába sorolható. Remek választás, ha nem szereted a kisméretű betűket, valamint elengedhetetlennek tartod a kényelmes vezérlést. A képernyő 1920 × 1200 felbontással rendelkezik.

Az operációs rendszer (OS) a tablet leglényegesebb paramétere. Az Android OS univerzális kihasználhatóságot biztosít, mivelhogy használata ismert az érintőképernyős mobiltelefonoknak köszönhetően. Legfontosabb előnye a sokoldalúsága.

A(z) Acer Iconia One 10 32GB tablet fontos tulajdonságai

A belső flash memória szabja meg, hogy milyen mennyiségben fogsz tudni multimédiát raktározni. A 16 GB-nál kisebb belső memória a tablet nem túl igényes kihasználására elég. Ha a 32 vagy 64 GB-os belső tárhely mellett döntessz, meglehet, hogy nem is kellesz memóriakártyát vásárolnod. A 128 GB-os belső tárhely elégendő helyet biztosít a letöltött filmeknek. A(z) Acer Iconia One 10 32GB készülék belső memóriája memóriakártyával növelhető.

A RAM kapacitása 2 GB. Ez az érték a középosztályra jellemző. Nem kell tartanod az interneten való böngészéstől, illetve más mindennapi feladatok végzésétől.

A(z) Acer Iconia One 10 32GB 5 Mpx felbontású kamerát használ. Ezért leginkább nagyobb felbontású képek rögzítésére ajánlott. Az előlapon található kamera pedig 2 Mpx felbontásban tud képet alkotni.

Hogy mi a(z) Acer Iconia One 10 32GB tablet legfőbb előnye?

  • A WiFi manapság alapkiszerelésnek számít, a(z) Acer Iconia One 10 32GB is követi ezt a divatot
  • Bluetooth az okostelefon vagy akár fitnesz tracker csatlakoztatásához
  • Itt-ott jól jöhet az OTG funkció, amelynek köszönhetően akár memóriakártya olvasót is csatlakoztathatsz a készülékhez
  • A teljesítményről a(z) MediaTek Cortex A35 MT8167A processzor gondoskodik
Kód:  NC020e3i3eNAD
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20