Oldal frissítése

iRobot Roomba 615

-20%
Különleges ajánlat
Szállításra kész > 5 db
és a(z) Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
119 990 Ft
95 990 Ft
75 580 Ft áfa nélkül

A Roomba 615 mindennel rendelkezik, ami a minőségi takarításhoz szükséges. Tökéletes iAdapt navigáció, felülmúlhatatlan háromlépcsős tisztítórendszer, nagy kollektor kapacitás - ez minden, ami a minden napos padlótisztításhoz kell. Hagyd a porszívózást a Roomba 615 porszívóra, és töltsd mással az idődet.


Főbb jellemzők

 • Minden típusú kemény padló és szőnyeg tisztítására alkalmas
 • Navigálj az iAdapt alkalmazásban
 • Háromlépcsős tisztítórendszer
 • Nagy kapacitású AeroVac kollektor
 • Antitangle rendszer
 • AeroVac szűrőrendszer
 • Érzékelők a lépcsőkről való leesés ellen
 •  XLife akkumulátor
 • Virtuális Fal / Halo funkció
 • Automatikus töltés a töltőállomáson
 • Kihúzható fogantyú a szállításhoz

Chytrý vysavač

iAdapt navigáció

Az iAdapt navigáció biztosítja a lakás vagy a családi ház tökéletes feltakarítását. A Roomba több tucat szenzor segítségével figyeli a teret, és 40 előre meghatározott mozgással intelligensen reagál a helyiség formájára és méretére. A navigáció átvezeti a robotot az egész helyiségen, a falak mentén, valamint a bútorok körül és alatt is úgy, hogy a takarítás tökéletes legyen.


Háromlépcsős tisztítórendszer

A Roomba robot porszívók nyújtotta minőségi takarításról a rendkívül hatékony háromlépcsős tisztítórendszer tehet. A rendszer keretein belül a Roomba szó szerint kiűzi a szennyeződéseket a sarkokról, és a kollektorba szívja, legyen szó akár kemény padlók, akár szőnyegek tisztításáról. 


1. Forgó oldalsó kefe

Az oldalsó kefe jelenlétének köszönhetően a Roomba hatékonyan megtisztíthatja a bútorok, a falak, a sarkak és a nehezen elérhető területek környékét is.

2. Két egymással szemben forgó kefe

A robot két egymással szemben forgó kefét használ, amelyek a robot tisztító fejénél vannak elhelyezve. Nekik köszönhetően a Roomba hatékonyan összegyűjti a port és a szennyeződéseket a padlóról.

3. Szívó motor

A finom porelszívást nagy teljesítményű szívómotor, a levegőszűrést pedig az AeroVac szűrő biztosítja.


Nagy kapacitású kollektor kosár

A Roomba egy nagy kapacitású AeroVac kollektorral rendelkezik, amely mikroszálas szűrővel rögzíti a legapróbb porrészecskéket is.


SPOT program

A SPOT program a helyi tisztításra szolgál. A program kézi aktiválása után a robot alaposan megtisztítja az 1 mméretű területet. Olyan, mint egy seprű lapáttal, ami például akkor jön jól, ha kiszóródik a cukor a padlóra, de akár a cipőszőnyeget is megtisztítja.

 iRobot Roomba 616

Lökhárító lassított ütközéssel

A profilozott lökhárító lassított ütközéssel dolgozik, és kíméletes a bútoraidhoz. Képes felismerni a látszólagos akadályokat, például az ágytakarót vagy a függönyöket, és így hatékonyan feltakarítja akár az ágy alatti vagy a függönyök körüli helyeket is.


 iRobot Roomba 616

Automatikus töltés a töltőállomáson

A töltőállomás az akkumulátor feltöltésére szolgál. A töltőállomásról a robot a CLEAN gomb utasításai szerint indul takarítani, takarítás után pedig visszatér a töltőállomásra, ahol automatikusan feltöltődik.


Antitangle rendszer

Az iRobot  gondol a hagyományos háztartásokra, így a porszívóit felszerelte ANTITANGLE funkcióval, amely megakadályozza a kábelekkel és a szőnyeggel való összegabalyodást vagy összeakadást. Ha a kefe ellenállást érzékel, megfordul. Ezzel a módszerrel a robot szabaddá válik a kábelektől, és folytathatja a munkát.

 iRobot Roomba 616

 iRobot Roomba 616

Virtuális fal funkció / Halo

A Roomba porszívó számára virtuális fal segítségével is meghatározhatod a tisztítandó területet. A virtuális fal láthatatlan akadályt hoz létre, amin nem megy át a robot. Olyan esetekben használhatod, ha a szoba csak egy részét szeretnéd feltakarítani, vagy pedig ha nem szeretnéd, hogy a porszívó megközelítse az elektromos vagy számítógépes kábeleket, esetleg a törékeny tárgyakat. Néhány virtuális fal Halo funkciót is kínál, amely a fal körül védőmezőt hoz létre. Ezt a robot soha nem fogja megsérteni, így kihasználhatod akár a kisállatod ivótálkája körül is.


Érzékelők a lépcsőről való leesés ellen

A robot alján található érzékelők biztonságosan felismerik a robot alatt lévő üres teret, ezzel teljesen kiküszöbölve a leesés lehetőségét. A Roomba ilyenkor megáll, szépen megfordul, és szilárd padlón tisztít tovább.

 iRobot Roomba 616

Jaký je jeho příběh?

Mi a porszívó története?

Az iRobot három alapító (Colin Angle, Helen Greiner és Rodney Brooks) azon meggyőződéséből ered, hogy a robotika egyszer meg fogja változtatni a világot és azt, ahogy dolgozunk, tanulunk, gyógyítunk, vagy takarítunk. Már a létezésének első évében az iRobot a NASA-val együtt bemutatta a Genghis űrkutató robotot. Az áttörés 1998-ban történt, amikor az iRobot DARPA szerződést nyert, hogy iRobot PackBot taktikai mobil robotokat fejlesszen és gyártson. Ezt a sokoldalú robotot használta az Egyesült Államok kormánya 2001-ben a World Trade Centerben történt terrorcselekményeket követő mentőmunkák során. Továbbá a PackBot robotot használták 2011-ben a Fukushima atomerőmű balesete után, a fertőzött területek feltérképezésére is.


A csomagolás tartalma:
Roomba 615
Töltőállomás
XLife akkumulátor (a robot belsejében)

Tápegység típusa Akkumulátor
Töltési idő 3 óra
Működési idő 120 perc
Fogyasztás töltés közben 33 W
Szűrő típusa AeroVac
Rendeltetés Szennyeződések összegyűjtéséhez
Mobilalkalmazás(ok) Nem
Zajszint 60 dB
Szín fekete
Porszívó típus Robot
Kód:  IROVRCZ10HU
Garancia: 24 hónap
Termékszám:  5060359283269