Oldal frissítése

IRIS IRIScan Mouse Executive 2 - fehér

5 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez

IRIS IRIScan Mouse Executive 2 - fehér

Az IRIScan egy olyan számítógépes egér, amely exkluzív funkciókkal büszkélkedhet, amelyek rendkívül hasznosak. Az egér bármilyen számítógéphez csatlakoztatható. Az egér egyben szkenner is, amelynek elindításához elegendő a Scan gombot megnyomni, majd pedig az egeret végighúzni bármilyen képen vagy dokumentumon - legyen szó levelekről, újságokról, térképekről, jegyzetekről, stb. Az IRIScan max. A3 méretű lapok szkennelésére képes! További előnye az egérnek a QR kód olvasó funkciója, ill. a névjegykártyák beolvasása.
A dokumentum, vagy kép beolvaását követőan az egyszerűen behúzható Word, Excel, Outlook, vagy más típusú programba. A dokumentumokat akár PDF formátumban is elmentheted, amelyek tömöríthetőek is, a mellékelt PDF tömörítő használatával. Digitalizáld a személyes adataidat, és tárold a felhőben, vagy bármely más adathordozón. Oszd meg dokumentumaidat vagy kedvenc fényképeidet a Facebookon, Twitteren, vagy akár a Flickr oldalán, a dokumentumaidat akár egy kattintás alatt is feltöltheted a saját Dropbox fiókodba. Ha éppen nincs szükséged a szkennelés funkcióra, használd hagyományos egérként, és élvezd az 1200dpi felbontású lézeres szenzor előnyeit.
További információk:

Szkennelési felbontás:
Max. 300dpi

Max. szkennelési méret:
A4

Exportálhatóság:
Microsoft Office, Adobe Photoshop

Támogatott mentési formátumok:
PDF / JPG / TIFF / BMP / PNG / XLS / DOC

Paraméterek

Méret & súly

Szélesség 3,6 cm
Magasság 1,1 cm
Mélység 6,1 cm
Tömeg 110 g

Csatlakozás

Csatlakozási mód Vezetékes

Egér használata

Típus Irodai
Felhasználási mód szerint Jobbkezeseknek

Érzékelő

Érzékenység 1 200 DPI
Technológia Lézeres

Egérgombok

Gombok száma
Görgő Hagyományos

Egyéb jellemzők

Háttérvilágítás Háttérvilágítás nélkül

Szín

Szín Fehér
Kód:  IS001g1
Termékszám:  458075

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05