Oldal frissítése

Iránytű fényvisszaverő mellény kutya SOR akár 15kg

Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Iránytű fényvisszaverő mellény kutya SOR akár 15kg

Látni és látszani - ezek természetesen alapvető biztonsági követelmények. Ezt a mellényt teszi a kutya jobban látható a parttól több szor nagyobb, mint ha ő nélküle. Csak egy külön kis fények a fényvisszaverő felület elég ragyogást szabott elég nagy ahhoz, hogy látható és figyelmeztetett a járművezetők, a kerékpárosok és a többiek.Vesta egyszerűen összekapcsolható a nyak körül tépőzáras nyakörv helyenként annyira hozzászokott, hogy a kutya nyakörv biztosan nem bánja. Mellény megfelel kutyáknak és körülbelül 15 kg-os és a nyak kerülete körülbelül 53 cm.

Statisztikai adatok egyértelműen azt mutatják, hogy a gyalogosok, a gyermekek és a kerékpárosok közlekedési alábecsülik a láthatóságot. Ez fog futni a súlyos sérülés vagy halál a baleset esetén. De még a kutyák szaladgált az út mellett veszélyezteti. Fényvisszaverő elemek láthatók akár a parttól 200 méterre.

Műszaki adatok:

típus:
Fényvisszaverő mellény kutyáknak

Úgy tervezték, hogy:
Kutya 15 kg-os és a nyak kerülete körülbelül 53 cm

Kód:  AUPR305
Termékszám:  1597

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05