Oldal frissítése

iQtech SmartLife IR02, WiFi infravörös klímavezérlő + hőmérséklet- és páratartalom-érzékelő

10 790 Ft

iQtech SmartLife IR02, WiFi infravörös klímavezérlő + hőmérséklet- és páratartalom-érzékelő

Az iQtech® SmartLife IR02 Wi-Fi infravörös vezérlő különösen alkalmas légkondicionálókhoz. A készülék hőmérséklet- és páratartalom-érzékelővel rendelkezik. Az egyes eszközök könnyen összeállíthatók otthoni automatizálási rendszerekké - bekapcsolhatja a légkondicionálót, amikor kinyitod a bejárati ajtót, vagy kikapcsolhatja a tévét, amikor az bekapcsolva van egy szobában. Az intelligens univerzális vezérlő képes megtanulni a meglévő vezérlőt, és teljesen átvenni annak funkcióit. Irányítsd a világodat. Az Agora DMT a.s. garanciális és jótállás utáni szervize.  

Az iQtech SmartLife IR02, Wi-Fi infravörös klímavezérlő hőmérséklet- és páratartalom-érzékelővel specifikációi

  • Tápellátás: 5 V DC, 1 A (micro USB)
  • WiFi: 2,4 GHz IEEE802.11 b/g/n IR
  • Frekvencia: 38-56 kHz IR
  • Szög: Omnidirekcionális
  • IR-tartomány: 10 m

Az egyes készülékek automatikus be- és kikapcsolása

Az intelligens alkalmazás számos hasznos, erre az eszközre jellemző funkciót kínál, amellett, hogy tökéletes otthoni automatizálási képességeket kínál,. amelyen keresztül automatikusan vezérelheted az egyes készülékek be- és kikapcsolását az iQtech® SmartLife család más készülékei által rögzített események alapján, vagy fordítva, más készülékeket vezérelhetsz az egyes konnektorok állapota alapján. Mindez egy egyértelmű és lokalizált mobilalkalmazásban érhető el, amely Android és Apple iOS eszközökre egyaránt elérhető. Az alkalmazástól nem idegen a külső intelligens asszisztensekkel való integráció sem: Csatlakoztathatod az Apple Siri, a Google Home, az Amazon Alexa vagy az IFTTT nyílt automatizálási rendszerhez.

A csomag tartalma:
1× IR01 infravörös vezérlő, 1× micro USB tápkábel (a hálózati adapter nem tartozék). Irányítsd a világodat. Az Agora DMT a.s. garanciális és jótállás utáni szervize.  


Paraméterek

Használat

Működés Önállóan
Használat Smart-Home

Kapcsolódás

Támogatott OS Android, iOS
Kompatibilis alkalmazások Google Home
Hangasszisztensek Amazon Alexa
Tápellátás Hálózati

Csatlakoztatás

Csatlakoztatás WiFi 5 GHz

Tulajdonságok

Hatótávolság 10 m
Működés Önállóan

Detektor típua

Jelzőrendszer típusa Hőmérséklet, Páratartalom

Elhelyezés

Rendeltetés Beltéri
Kód:  iQtech23_01
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  IQTA040

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05