Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

iQtech SmartLife IQS002, kettős Wi-Fi kapcsoló

2,0 1 értékelés
11 290 Ft

iQtech SmartLife IQS002, kettős Wi-Fi kapcsoló

Bővítsd a világítást az iQtech SmartLife IQS002 kapcsolóval. Ez egy dupla Wi-Fi kapcsoló, amely egy világos és lokalizált alkalmazáshoz csatlakoztatható Android és iOS rendszerekhez. Ez az alkalmazás lehetővé teszi a világítás távvezérlését, a be- vagy kikapcsolás idejének beállítását, vagy az automatikus ki- és bekapcsolást az iQtech SmartLife család többi eszközének állapotának megfelelően.  Az is tetszeni fog, hogy a vezérlést összekapcsolhatod az Apple Siri, a Google Home, az Amazon Alexa vagy az IFTTT intelligens asszisztensekkel. Az iQtech SmartLife kapcsoló a kapcsolópanelen érintéssel is működtethető, és a lágy háttérvilágításnak köszönhetően még éjszaka is könnyen megtalálható.

Az iQtech SmartLife IQS002 kapcsoló főbb jellemzői

  • Lehetővé teszi a világítás távvezérlését, a be- és kikapcsolási idő beállítását, vagy az iQtech SmartLife család többi eszközének állapotának megfelelő automatikus be- és kikapcsolást.
  • Az iQtech SmartLife IQS002 kapcsolót átlátszó és lokalizált alkalmazással állíthatod be Android és iOS rendszerekhez.
  • Érintőpanellel rendelkezik a kézi vezérléshez, és lágy háttérvilágítással rendelkezik az éjszakai jobb tájékozódás érdekében
  • Az iQtech SmartLife IQS002 az Apple Siri, a Google Home, az Amazon Alexa vagy az IFTTT automatizálási rendszer intelligens asszisztenseinek támogatásával

A gyártó közleménye:
A kapcsolókat háromvezetékes elosztásra tervezték. A megfelelő működéshez NL tápegységre van szükségük.

Cél:
Izzók, energiatakarékos izzók, fénycsövek, LED izzók

Működési feszültség:
AC 100 - 240 V, 50/60 Hz


Paraméterek

Használat

Használat Világítás

Kapcsolódás

Támogatott OS Android, iOS
Kompatibilis alkalmazások Tuya
Hangasszisztensek Google Assistant, Amazon Alexa
Alkalmazás nyelve Angol, Cseh, Német, Szlovák, Magyar

Csatlakoztatás

Csatlakoztatás WiFi 2,4 GHz

Működés

Működés Önállóan

Tulajdonságok

Működés Önállóan

Használat

Használat Világításhoz

Tulajdonságok

Rendeltetés Fény
Kód:  iQ21TECH125
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  iQTS002

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20