Oldal frissítése

iQtech Smartlife GW002

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

iQtech Smartlife GW002

Ha egyetlen egységbe szeretnéd összekapcsolni okosotthonodat, hasznos lehet az iQtech Smartlife GW002 átjáró. Előnye a vezeték nélküli csatlakozás az otthoni routerhez. Az iQtech Smartlife GW002 átjáró több átjáró összekapcsolására használható az igénynek és a lefedendő terület méretének megfelelően. Ez a központi egység képezi majd az okosotthon szívét. Képes csatlakozni és kommunikálni más, a Zigbee 3.0 hálózathoz csatlakoztatott eszközökkel. Ez lehetővé teszi, hogy az összes eszközt egy helyről, például a SmartLife alkalmazással a mobiltelefonodról vezéred. Értékelni fogod a hangalapú asszisztenssel történő vezérlés lehetőségét. Az iQtech Smartlife GW002 kompatibilis az IFTTT-vel, a Google Home-mal és az Amazon Alexával.

Az iQtech Smartlife GW002 fő jellemzői

  • Az iQtech Smartlife GW002 központi egység segítségével egyetlen egységbe kapcsolhatod okosotthonodat.
  • A vezeték nélküli hálózaton keresztül csatlakozik az otthoni routerhez
  • Egy rendszerben több kapu is használható
  • Az iQtech Smartlife GW002 átjáró összekapcsolja az okoseszközöket egy Zigbee 3.0 hálózatban.
  • A SmartLife alkalmazásban mobiltelefonoddal vezérelheted készülékeidet.
  • Az iQtech Smartlife GW002 támogatja a hangalapú asszisztenseket

A Zigbee 3.0 technológia támogatása

Az iQtech Smartlife GW002 átjáró támogatja a Zigbee 3.0 technológiát, amely egy vezeték nélküli kommunikációs technológia, amely segít az okosotthonok vezérlésében. Be- és kikapcsolhatja az izzókat, a készülékeket, beállíthatja a fény színét és még sok minden mást. A Zigbee hatótávolsága akár a 75 métert is eléri. Több készüléket is össze tud kapcsolni egymással. Rajtad múlik, hogyan programozod az otthonodat. A Zigbee technológia kevésbé energiaigényes, így az eszközök akkumulátorának élettartama hosszabb, mint a Wi-Fi-s változatokban.

Kommunikáció a SmartLife mobilalkalmazással

A SmartLife mobilalkalmazással vezérelheted eszközeidet. Most már távolról is vezérelheted otthonodat mobiltelefonoddal. Automatikus be- és kikapcsolás és jelenetek programozása is rendelkezésedre áll. Oszd meg az okosotthonod rendszerét családtagjaiddal vagy bárki mással a világon. A Smartlife alkalmazáshoz való csatlakozáshoz iQtech Smartlife GW001, Zigbee 3.0 gateway, WiFi vagy iQtech Smartlife GW002, Zigbee 3.0 gateway, WiFi szükséges.

Méretek:  
80 × 80 × 18 mm

A csomag tartalma:
1× Zigbee átjáró GV002
1× USB tápkábel


Paraméterek

Csatlakoztatás

Csatlakoztatás WiFi 2,4 GHz

Kapcsolódás

Támogatott OS Android, iOS
Kompatibilis alkalmazások Tuya
Alkalmazás nyelve Angol, Cseh, Német, Szlovák, Magyar

Használat

Bővíthetőség Nyílt rendszer

Tulajdonságok

Hatótávolság 10 m
Működés Önállóan
Funkciók Értesítések a mobilra

Tulajdonságok

Hatótávolság 10 m

Használat

Használat Világításhoz, Riasztóhoz
Kód:  iQ21TECH139
Termékszám:  iQTGW002

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15