Oldal frissítése

IQ-TECH iMirror Magnify 10, fehér

4,3 17 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

IQ-TECH iMirror Magnify 10, fehér

Az IQ-TECH iMirror Magnify 10 egy olyan modern dizájnú kozmetikai tükör, amely ékes dísze lehet a fésülködőasztalodnak. A tükör 16 erőteljes LED diódával rendelkezik, amelyek gondoskodnak a gyengéd fehér fény egyenletes kibocsátásáról, így biztosítják a tökéletes használatot nappali vagy éjszakai fénynél. Amennyiben elegendő számodra a nappali fény, úgy a LED gomb segítségével teljesen kikapcsolhatod a tükör világítását. A tükör 360°-ban állítható, így minden oldalról kifogástalan minőségben tekintheted meg az arcodat, amellyel garantáltan elkerülhető a pontatlanul felvitt smink vagy a nem megfelelően eldolgozott kontúr. A tükör tápellátásáról 3 AAA elem gondoskodik, amelyeket a csomag nem tartalmaz.

Az IQ-TECH iMirror Magnify kozmetikai tükör főbb jellemzői

  • IQ-TECH fehér kozmetikai tükör 16 LED diódával az optimális fényszórás érdekében
  • A LED gomb segítségével teljesen kikapcsolható a világítása
  • A tízszeres nagyítás ideális a kozmetikai műveletekhez
  • A tükör 360° -ban állítható, így az arcodat minden oldalról tökéletesen láthatod
  • Ideális méret és kiváló stabilitás
  • A tükör tápellátását 3 AAA elem biztosítja, amely nem a csomag tartalma

Praktikus kozmetikai tükör

A tökéletes világítás mellett minden bizonnyal értékelni fogod a tükör otthoni használatra tervezett ideális méretét és a kiváló stabilitását, amelynek köszönhetően használhatod azt a fésülködőasztalodon vagy akár a fürdőszobaszekrényen is. A tükör 10-szeres nagyítást tesz lehetővé, amelyet biztosan örömmel fogadsz a nagyfokú precizitást igénylő kozmetikai műveleteknél. A IQ-TECH iMirror Magnify 10 kozmetikai tükör segítségével többé már nem okozhat nehézséget a tökéletes smink vagy frizura elkészítése bármely alkalomra.

Méretek:
9,8 × 18,4 cm


Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Asztali

Jellemzők

Átmérő 18,4 cm
Anyag Üveg
Jellemzők LED világítás, Dönthető
Nagyítás 10×
Kód:  IQTIM611
Termékszám:  8594158695611

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15