Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

IQ-TECH iMirror - fehér

4,4 18 értékelés
6 090 Ft

IQ-TECH iMirror - fehér

Az IQ-TECH iMirror modern formatervezéssel büszkélkedő kozmetikai tükör, amely megkönnyíti a sminkelést. A tükör 16 erőteljes LED diódával rendelkezik, amelyek gondoskodnak a gyengéd fehér fény egyenletes kibocsátásáról, így gyorsabb és könnyebb sminkelést tesznek lehetővé még kevés fénynél vagy teljes sötétségben is. Nyomd meg hosszan az érintőgombot a fényerő beállításához vagy a fény teljes kikapcsolásához. Amennyiben szükséges, a tükröt 180°-ban állíthatod, amelyet garantáltan nagyra értékelsz majd frizurák készítésekor. A tükör anyaga karcolásálló ABS műanyagból készült. A tükör tápellátásáról 4 AA elem gondoskodik, amelyeket a csomag nem tartalmaz.

Az IQ-TECH iMirror kozmetikai tükör legfőbb jellemzői

  • IQ-TECH fehér kozmetikai tükör 16 erőteljes LED diódával
  • Az érintőgomb segítségével teljesen kikapcsolható a világítás vagy állítható a fényerő
  • A tükör 180° -ban egyszerűen állítható
  • A tükör felülete karcolásálló ABS műanyagból készült
  • Ideális méret és kiváló stabilitás
  • A tükör tápellátását 4 AA elem biztosítja, amely nem képezi a csomag részét

Praktikus kozmetikai tükör

A tökéletes világítás mellett minden bizonnyal értékelni fogod a tükör otthoni használatra tervezett ideális méretét és a kiváló stabilitását, amelynek köszönhetően a fésülködőasztalodon vagy akár a fürdőszobaszekrényen is használhatod. A tükör tiszta és nagy méretű felületet kínál, amelyben az egész arcod láthatod. Tízszeres nagyítást biztosít, amelyet biztosan örömmel fogadsz a nagyfokú precizitást igénylő kozmetikai műveleteknél. Az IQ-TECH iMirror kozmetikai tükör segítségével többé már nem okozhat nehézséget a tökéletes smink vagy frizura elkészítése bármely alkalomra.

Méretek:
16,5 × 21,5 cm

Talp mérete:
16 x 12 cm



Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Asztali

Jellemzők

Átmérő 21,5 cm
Anyag Üveg, Műanyag
Jellemzők LED világítás
Kód:  IQTIM588
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8595654700588

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05