Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

IQ-TECH iMirror Charging, fehér

4,6 5 értékelés
9 890 Ft

IQ-TECH iMirror Charging, fehér

Az IQ-TECH iMirror Charging kozmetikai tükör nem foglal el sok helyet, ugyanakkor szép kiegészítése lehet a fürdőszobádnak. A tükör 18 LED diódával természetes, gyenge fényt biztosít, amely megkönnyíti és egyúttal gyorsabbá teszi a sminktermékek és más kozmetikumok felvitelét. A talpa csúszásgátló gumival akadályozza meg a nemkívánatos mozgást. Az IQ-TECH tükör előnye az erőteljes 1000 mAH teljesítményű lítium újratölthető akkumulátor, amelyet mikro-USB kábel segítségével tölthetsz fel. A lítium akkumulátor üzemidejének és a LED fények hatékonyságának köszönhetően nem szükséges a tükör gyakori újratöltése.

Az IQ-TECH iMirror Charging legfontosabb jellemzői

  • IQ-TECH fehér kozmetikai tükör 18 LED lámpával, lágy, természetes fényt bocsát ki
  • A talpa csúszásgátló gumiszalaggal rendelkezik
  • A kozmetikai tükör tartalmaz egy erőteljes, 1000 mAH kapacitású újratölthető lítium akkumulátort
  • Az akkumulátor mikro-USB-kábellel újratölthető
  • Mágnessel elérhető a tükör 5x nagyítása
  • Érintős fényerő-szabályozás
  • Praktikus tartó a szempillaspirál vagy hajkefe számára

Praktikus kozmetikai tükör

Lehetőséged van a kozmetikai tükör világításának szabályozására a tükör elején található érintőfelület segítségével, így a fényintenzitást mindig a nappali vagy az éjszakai fényviszonyoknak megfelelően állíthatod be. A tükör elején található mágnessel elérhető az ötszörös nagyítású tükör, amelyet biztosan nagyra értékelsz a nagyfokú precizitást igénylő kozmetikai műveleteknél. A tükör alsó részében elhelyezett rekeszben nyugodtan tárolhatod a hajkefédet vagy a szempillaspirálodat. A IQ-TECH iMirror Charging kozmetikai tükörrel többé már nem okozhat nehézséget a tökéletes smink vagy frizura elkészítése bármely alkalomra.

Méretei:
16,5 × 19 cm

Talp méretei:
21 × 14 cm


Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Asztali

Jellemzők

Átmérő 19 cm
Anyag Üveg
Jellemzők LED világítás
Nagyítás
Kód:  IQTIM604
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8594158695604

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10