Oldal frissítése

IQ-TECH iMirror Balet, rózsaszín

4,8 4 értékelés
42 490 Ft

IQ-TECH iMirror Balet, rózsaszín

Tökéletes megvilágítást szeretnél a sminkeléshez? Akkor az IQ-TECH iMirror Balet rózsaszín kozmetikai tükör ideális lesz számodra. A tükör LED Line megvilágítással biztosítja az optimális fényszórást, mind nappali, mind éjszakai fényben. A tükör előnye, hogy a megvilágítás intenzitását mozgatással lehet beállítani. A fényerősséget és aszínt az érzékelő óramutató járásával megegyező/ellentétes irányba történő mozdításával tudod állítani. Ezeket a fény beállítási lehetőségeket különösen sminkeléskor fogod értékelni. Ezenkívül a LED-ek nem termelnek hőt, és hosszabb használat után sem kell azokat cserélni. A 6000 mAh-os akkumulátor a mellékelt adaptersegítségével táplálja az eszközt. Az akkumulátor akár 3 órás üzemidőt is nyújthat.

Az IQ-TECH iMirror Balet kozmetikai tükör legfontosabb jellemzői

  • Az IQ-TECH rózsaszín kozmetikai tükör LED Line megvilágítással rendelkezik az optimális fényszórás érdekében
  • A kiegészítő tükör hétszeres nagyítást tesz lehetővé
  • Legújabb optikai technológia a tökéletes visszaverődés érdekében
  • A fényerősséget és a színt az érzékelő óramutató járásával megegyező/ellentétes irányba történő mozgatásával állíthatod
  • Ideális méret és kiváló stabilitás
  • Tápellátás az akkumulátor és a mellékelt adapter segítségével
  • Az akkumulátor akár 3 órás üzemidőt is nyújthat

Praktikus kozmetikai tükör

A tökéletes világítás mellett értékelni fogod az otthoni használatra ideális méretet és a kiváló stabilitást, amelynek köszönhetően a kozmetikai tükröt a fésülködő asztalra vagy a fürdőszobai szekrényre is helyezheted. A beállítások után a tükör falra is felfüggeszthető. A kiegészítő nagyító tükör hétszeres nagyítását tesz lehetővé, amelyet a pontosságot igénylő kozmetikai mozdulatoknál biztosan értékelni fogsz. A legújabb optikai technológiának köszönhetően a tükör tökéletes visszatükröződést biztosít, amely alumínium bevonatra van rögzítve. A tükörben látható visszaverődés egyáltalán nem torzít. Az IQ-TECH iMirror Balet kozmetikai tükörrel gond nélkül készíthetsz alkalomhoz illő tökéletes sminket vagy frizurát.


Méretek:
21 × 33 cm

Az alap méretei:
20,5 × 20,5 cm

LED hőmérséklet és fényerő:
6500K/3500K és 28-30 lm


Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Asztali

Jellemzők

Átmérő 19,8 cm
Anyag Üveg
Jellemzők LED világítás
Nagyítás
Kód:  IQTIM462
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8595654701462

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20