Oldal frissítése

iPhone X Folio bőrtok űrkék

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

iPhone X Folio bőrtok űrkék

Kényeztesse iPhone X mobiltelefonját ezzel az egyedülállóan luxus hatású és elegáns űrkék kivitelű Folio notesztokkal! A notesztok a telefonnak nemcsak vonzó kinézetet  ad, hanem megbízható védelemmel is ellátja a karcolások, a por és a piszok ellen, amit a mindennapos használat során biztosan értékelni fog. Hagyományos társaival ellentétben ez a tok precíz feldolgozású francia bőrből készült, ami bizonyítja kiváló minőségét, és még egyedibbé teszi. A Folio notesztok óriási előnye, hogy nem kell levennie, ha iPhone X mobiltelefonját vezeték nélkül szeretné tölteni.

A védőtok fő tulajdonságai

  • Notesztok iPhone X mobiltelefonhoz
  • Precízen kidolgozott francia bőrből készült
  • Egyedi megjelenést ad a telefonnak
  • Zsebek a bankjegyek és a hitelkártyák számára
  • Nem kell levennie a vezeték nélküli töltéshez
  • Finom mikroszálas belső bélés
  • Megbízható védelem a karcolások, a por és a piszok ellen
  • Kellemesen kis tömeg
  • A Folio tok elegáns űrkék kivitelezése

A Folio tok rejtett eleganciája

Az iPhone X mobiltelefonhoz tervezett Folio notesztok tervezői nem spóroltak a minőségen, amit nemcsak a külső kidolgozáson, de a belsőn is látni. A tok kinyitásakor a bal oldalon 2 zseb található bankjegyek vagy hitelkártyák tárolására, aminek köszönhetően a pénztárcáját nyugodtan otthon is hagyhatja. Az iPhone X okostelefon ezenfelül a Folio tok kinyitása után automatikusan felébred, a bezárás után pedig ismét alvó módba kapcsol. Nem utolsósorban meg kell említeni a finom mikroszálas belső bélést is, amely megvédi a kijelzőt a nem kívánt sérülésektől.

 
Kód:  RI075e4d
Termékszám:  MQRW2ZM/A
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20