Oldal frissítése

iPhone 8

4,8 559 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

iPhone 8

A(z) iPhone 8 esetében azonnal nyilvánvaló, hogy egy úgynevezett okostelefonról van szó. Azért tervezték, hogy gyorsan és könnyen elérd a szociális hálókat. A memória kapacitása 2 GB. A(z) iPhone 8 telefont 1821 mAh kapacitású akkumulátor működteti. Hatalmas előnye, hogy Lightning port konnektorral is ellátták. Vízhatlan konstrukciója sok kellemetlenségtől fog majd megkímélni.

A(z) iPhone 8 okostelefon lényegesebb tulajdonságai

  • Vízhatlan kivitel
  • Apple A11 Bionic CPU és 2 GB memória
  • Az NFC lehetővé teszi a gyors adatcserét
  • A hátsó (fő) kamera legnagyobb felbontása: 12 Mpx
  • Az ujjlenyomat-olvasóval biztonságban tudhatod mobilod
  • Vezetékes és vezeték nélküli gyorstöltés funkció
  • Praktikus vezeték nélküli akkumulátor töltés
  • Az akkumulátor 50%-os töltését ennyi idő alatt éri el: 30 perc
  • A(z) Apple mobiljának SIM kártya slotja Nano SIM típusú
  • VoWifi és VoLTE hanghívás technológia

A(z) iPhone 8 mobil kijelzője és kamerája

Ez a kompakt kijelző HD felbontással rendelkezik. Legnagyobb pozitívuma, hogy a közismert IPS technológiára épül, amely kiváló színeket és jó betekintési szöget biztosít. Videókat és fényképeket készítenél? A(z) iPhone 8 okostelefon hátsó kamerájával, melynek felbontása 12 Mpx nagyon elégedett leszel. Leginkább Olyan kompromisszumok nélküli fényképeket készíthetsz vele, amelyek vetekedni fognak a digitális fényképezőgépek felvételeivel. Alacsony f/ 1,8 fényerősségének köszönhetően az igényesebb felhasználók szívét is meghódítja. Az optikai stabilizátor támogatásának köszönhetően jó minőségű, elmosódásmentes fényképek készíthetők. Egy praktikus lámpa szükség esetén plusz fényt biztosít. A szelfik lelkes szerelmesei pedig imádni fogják a(z) 7 Mpx felbontású előlapi kamerát.

A(z) iPhone 8 csodás funkciói

A(z) iPhone 8 okostelefon biztonságáról az ujjlenyomat-olvasó gondoskodik. Az NFC technológia lehetővé teszi a mobil-fizetést és szinkronizációt. A gyors hálózati kapcsolat és az alkalmazásokhoz fontos szenzorok pedig alapfelszereltségnek számítanak.

Kód:  RI022nad
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20