Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

iPhone 13 Pro Max

Az Apple iPhone 13 Pro Max a legjobb, amelyet a legújabb zászlóshajó-szériából választhatsz. Míg a külsejét elődje ihlette, paraméterei határozott előrelépést jelentenek. Nagyszerű teljesítményét az Apple A15 Bionic chipnek, egy csúcskategóriás, filmes szintű hármas kamerarendszernek, exkluzív szoftvernek és egyebeknek köszönheti. Mit kínál az iPhone 13 Pro Max?

Folytatás
Paraméterek módosítása
13 termék

iPhone 13 Pro Max

A iPhone 13 Pro Max kategóriában összesen 13 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Nem elérhető

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20