Oldal frissítése

IPEVO V4K PRO

76 190 Ft

IPEVO V4K PRO

Az IPEVO V4K PRO USB Visualizer a maga nemében a világ első olyan eszköze, amely AI-alapú hangjavítással rendelkezik a nagyobb hangtisztaság és a zajok kiküszöbölése érdekében. Alkalmas távoli együttműködésre, távoktatásra, tantermi használatra stb. A Sony nyolc megapixeles képérzékelője a megjelenítő fejében lehetővé teszi, hogy Ultra HD felbontásban, tisztán és részletgazdagon közvetíthess zökkenőmentes videót. Ez a képérzékelő kivételes képtisztaságot, színvisszaadást és nagy felbontású részletességet kínál akár 3264 x 2448 pixel 30 képkocka/másodperc sebességgel. A V4K PRO saját fényforrással rendelkezik, amely ugyanarra a helyre irányul, mint a kamera objektívje. Ennek eredményeképpen a bemutatott anyagok még gyenge fényviszonyok között is tisztán rögzülnek.

Az IPEVO V4K PRO Visualizer legfontosabb jellemzői

  • A Sony 8Mpx-es érzékelője akár 3264×2448 felbontású képfolyamot is lehetővé tesz 30 fps sebességgel
  • A világ első vizualizálója AI-optimalizált hanggal a nagyobb tisztaság és a kevesebb zaj érdekében
  • A fej beépített LED világítással rendelkezik a tiszta képekért még sötét környezetben is.
  • Sokoldalú és tartós állvány több ízülettel a kamera magasságának és szögének könnyű változtatásához
  • Kompatibilis az összes népszerű programmal, mint például a Zoom, Google Meet, Skype, Microsoft Teams és még sok más...

Állítható állvány

A sokoldalú és tartós, többszögű állvány segítségével kényelmesen változtathatod a kamera magasságát vagy szögét, hogy a legjobban rögzíthesd a megosztani kívánt felvételeket. Vagy fordítsd a kamera fejét függőlegesre, és hagyd, hogy webkameraként működjön. Egyszerűen húzd meg a laza csatlakozásokat egy érmével.

Kompatibilis mindennel

Az IPEVO V4K PRO illesztőprogramok telepítése nélkül kompatibilis a Zoom, Google Meet, Skype, Microsoft Teams szoftverekkel és olyan alkalmazásokkal, amelyek szabványos külső USB-kamerákat használnak – Windowson, Macen és Chromebookon.


Kód:  WZ129a0
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5-903-3-01-00

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10