Oldal frissítése

iPad Pro 12.9" Smart Keyboard US kiosztás

5 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

iPad Pro 12.9" Smart Keyboard US kiosztás

Praktikus, stílusos és kompakt billentyűzet iPad Pro-hoz. Egyszerűen változtathatja át tabletjét laptoppá. Az iPad a Smart Keyboard-nak köszönhetően egy pillanat alatt változik át jegyzetfüzetté az iskolában vagy munkaeszközzé. A billentyűzet rendelkezik beépített kikapcsoló és más alap gombokkal is. Amikor az IPad csatlakozik a Samrt Keyboard-hoz pontosan úgy néz ki, mint egy felnyitott notebook. Mindemellet ha nem használjuk a billentyűzetet, akkor ultra-vékony, ultra-könnyű képernyő védőként is használható. A Smart Keyboard magassága csupán 4, így ez nem csak otthon vagy az irodában, de utazás közben is rendkívül hasznos. 

Legfontosabb jellemzők

  • Stílusos design
  • Feltölthető iPad Pro-ról
  • Tartós, mégis ultra-vékony kialakításű
  • Beépített állvány
  • Támogatja a billentyűparancsokat
  • Felülete ellenáll a víznek, kosznak, és a kilöttyant folyadéknak

Ultra-vékony, ultra-könnyű, mégis tartós szerkezet

Amint az már az első bekezdésben is említésre került, a Smart Keyboard magassága csupán 4 mm. Ennek ellenére a billentyűzet rendkívül szilárd. Szerkezete 3 rétegből épül fel: a legfelső réteg ellenálló poliuretán. Ezt egészíti ki egy belső puha réteg, mikroszálas bélés, amely lehajtva védi az iPad kijelzőjét a karcolásoktól, portól és szennyeződésektől. A legalsó réteg, bár középen helyezkedik el, egy forradalmian új vezetőképes anyagból készült, mely biztosítja a zökkenőmentes adatátvitelt az iPad és a Smart Keyboard között.

Szerencsére nem igényel kábeleket, csatlakozókat vagy akkumulátort. Minden adatátvitel az új Smart Connector illesztési felülettel történik (mágneses csatlakozó).  Ez vezetőképes anyag lehetővé teszi a kölcsönös adat-és energiacserét. Ezért nincs szükség beépített akkumulátorra. Tulajdonképpen közvetlenül az iPad működteti.

 

Paraméterek

Csatlakozás

Csatlakozási mód Vezetékes

Elrendezés

Lokalizáció US
Billentyűk típusa Alacsony profilú
Enter billentyű Egysoros
Bal shift billentyű Széles

Szín

Szín Fekete

Méretek

Magasság 0,4 cm (4 mm)
Kód:  NL210f3d
Termékszám:  MJYR2ZX/A
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15