Oldal frissítése

iPad Pro M1

Az Apple iPad Pro M1 2021 (5. generáció) az Apple hordozható készüléke, amely ismét erősebb és gazdaságosabb, mint a sorozat korábbi modelljei. Az új Apple M1 processzorral, amelyet a MacBookokból már megismertél, az iPad Pro 2021 a társad lesz, akár grafikákat készítesz, akár videókat szerkesztesz, akár játékokkal játszol. Mi következik az Apple iPad Pro 5. generációjában? Olvass tovább, hogy sokkal többet megtudj.

Folytatás
Paraméterek módosítása
27 termék

iPad Pro M1

A iPad Pro M1 kategóriában összesen 27 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is. Folytatás

Nem elérhető

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15