Oldal frissítése

iPad Pro 12,9" (2020)

Kiegészítők a termékhez

iPad Pro 12,9" (2020)

Asztali számítógép vagy notebook nélkül is szeretnél képben lenni? Akkor felkeltheti érdeklődésedet a híres Apple által készített tablet. Ennek a változatnak a szívét Apple A12Z processzor alkotja. 6 GB-os RAM memóriája még a grafikus munkákhoz és a nagyobb rendszerkövetelményű játékokhoz is elég. A hasznos iPad Pro 12,9" (2020) tablet iPadOS operációs rendszeren fut. A villamos energiát 10758 mAh kapacitású akkuból szerzi.

iPad Pro 12,9" (2020) főbb jellemzői

  • 12,9" átlójú Liquid Retina kijelző
  • 6 GB RAM
  • A rendkívül hasznos Apple tablet iPadOS rendszeren fut
  • A hátsó kamera felbontása 12 Mpx
  • Az előlapi kamera felbontása: 7 Mpx
  • Kamera funkciói: vaku
  • Eme tablet ezekkel a portokkal rendelkezik: USB-C
  • Akkujának kapacitása 10758 mAh
  • A kábeles töltés max. teljesítménye 20 W
  • A csomagnak ezek úgyszintén a részei: töltő (adapter kábellel)

A kitűnő minőségű Apple tablet csodaszép fotókat készít és a videókat is lejátssza

A népszerű Apple által készített tablet Wi-Fi segítségével csatlakoztatható az internetes hálózathoz. A különféle elektronikus eszközökkel nagyszerűen bevált Bluetooth technológián keresztül párosítható. Eme iPad Pro 12,9" (2020) tablet 12 Mpx felbontású hátsó kamerával büszkélkedhet. Szelfi kamerájának felbontása 7 Mpx. A rekeszérték azt mutatja, hogy mekkora az a nyílás, ahol az optika beengedi a fényt. A hátlapi kamera rekeszértéke f/1,8, a szelfié pedig f/2,4. Videók lejátszásánál kétségkívül díjazni fogod az Ultra HD képet.

A nagy hírű Apple által létrehozott tablet csatlakozói és felszereltsége

A praktikus iPad Pro 12,9" (2020) tabletet modern és gyors USB-C csatlakozóval úgyszintén felszerelték, amely töltésre és PC-vel való kommunikációra szolgál. Eme Apple tablet potenciálját az integrált mozgásérzékelő, digitális iránytű, giroszkóp és fényérzékelő is növeli.

Kód:  NL203a4
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20