Oldal frissítése

iPad Pro 11 2024 512 GB M4 - asztrofekete

1,0 1 értékelés
Ingyenes
szállítás boltjainkba
599 990 Ft

iPad Pro 11 2024 512 GB M4 - asztrofekete

Ez a praktikus Apple iPad Pro M4 11" (2024) tablet megbízható segítőd lesz, amely kompakt méreteinek köszönhetően a kezedben vagy akár egy kisebb táskában is hordozható. Segítségével nyomon követheted az interneten zajló eseményeket, videókat rögzíthetsz és fényképeket készíthetsz, de praktikus alkalmazásokat is használhatsz vagy játszhatsz. A tablet 11" méretű kijelzővel készült, így munkára és tanulásra egyaránt használhatod. A játékok és filmek szerelmesei is élvezni fogják. 9 magos Apple M4 10-magos GPU-val processzor ellenőrzi az összes műveletet és funkciót. A RAM mérete 8 GB. 512GB belső memóriával rendelkezik a fájlok, fényképek és videók számára. Ezzel a mérettel sok kiváló minőségű fényképet és hosszabb videókat tárolhatsz. USB-C csatlakozóval készült. Ez a tablet az elsőrangú Apple iPad sorozatba tartozik.

Tablet iPad Pro 11 2024 512 GB M4 - asztrofekete ...
Tablet iPad Pro 11 2024 512 GB M4 - asztrofekete ...

iPad Pro 11 2024 512 GB M4 - asztrofekete tablet - lényeges jellemzők

  • Kényeztesd magad multimédiás tartalmakkal eme Apple tableten!
  • 9magos processzor biztosítja a rendszer zökkenőmentes működését
  • A rendszermemória mérete 8 GB
  • 11" kijelzővel rendelkezik
  • USB-C portot kínál a csatlakozáshoz
  • A hasznos Apple iPad sorozatú
  • A fő (hátsó) kamera felbontása 12 Mpx
  • Üzemideje több mint hét órán át tartó folyamatos működést tesz lehetővé
  • NFC, WiFi, Bluetooth, GSM és GLONASS vezeték nélküli technológia gondoskodik a kapcsolatról szeretteiddel
  • A tablet engedélyezi az OTG funkciót
Tablet iPad Pro 11 2024 512 GB M4 - asztrofekete ...

Bárhol és bármikor készíthetsz fényképeket

Fotózáshoz a tablet 12Mpx felbontású hátsó kamerát és 12Mpx előlapi kamerát tartalmaz. Ezen Apple tablettel 3840 × 2160 (4K Ultra HD) maximális felbontású videókat tudsz készíteni. Amikor gyenge fényviszonyok között készítesz felvételeket, a LED háttérvilágítás segít neked. Ez a funkció hasznos lesz este vagy éjszaka, rosszul megvilágított helyszíneken, vagy amikor jól megvilágított portrét szeretnél készíteni. Távoli tárgyak részleteinek megörökítéséhez az optikai zoom funkciót használhatod, amely lehetővé teszi a nagyítást és a kívánt részletek elérését. A rekesznyílás is befolyásolja a fénykép expozícióját. Ezen Apple tablet esetén a hátsó (fő) kamera rekesznyílása f/1,8, míg az elülső kamera fényereje f/2,4. Kisebb mélységélességet kínál, így lehetőség van a témára fókuszálni és a hátteret elmosni. 2160p (4K) 60fps maximális felbontásra számíthatsz.

Tablet iPad Pro 11 2024 512 GB M4 - asztrofekete ...

A hasznos Apple tablet megfelelő memóriával rendelkezik

Ezen Apple tablet funkcióit és műveleteit iPadOS 17 verziójú iPadOS operációs rendszer irányítja. A tablet rendszermemóriája 8 GB méretű, amellyel 3D-s játékokat is játszhatsz, vagy virtuális valóságot működtethetsz. 512 GB belső memória áll rendelkezésedre a fényképek, videók és egyéb fájlok számára, amely a legigényesebb felhasználókat is kielégíti, így még a legnagyobb terjedelmű adatok és alkalmazások tárolását is megkönnyíti.

Ez a nagyszerű Apple tablet a kommunikáció változatos formáit teszi lehetővé

NFC, WiFi, Bluetooth, GSM és GLONASS vezeték nélküli technológia biztosítja a kapcsolatot szeretteiddel. Az NFC (Near Field Communication) technológia lehetővé teszi az eszközök közötti érintkezés nélküli adatátvitelt korlátozott távolságon, hagyományosan legfeljebb 10 cm-en belül. Vásárolj könnyedén, és fizess egyszerűen az üzletekben a készülékeddel. A tableten található WiFi támogatással kényelmesen élvezheted a gyors és stabil internet-hozzáférést mobil adatforgalom nélkül. A Bluetooth technológia lehetővé teszi a tablet különböző vezeték nélküli eszközökhöz való csatlakoztatását, ami megkönnyíti a kommunikációt és az adatmegosztást kábel használata nélkül.

Tablet iPad Pro 11 2024 512 GB M4 - asztrofekete ...
Tablet iPad Pro 11 2024 512 GB M4 - asztrofekete ...

Örülni fogsz a hozzáadott funkcióknak

Élvezd az életet teljes mértékben ezzel a hasznos Apple tablettel! A tablet teljes mértékben kompatibilis az OTG funkcióval, amely lehetővé teszi más perifériák, például egér, billentyűzet vagy USB-meghajtó csatlakoztatását. A külvilággal való interakció megkönnyítésére nagyon hasznos érzékelő például az előnyös mozgásérzékelő, digitális iránytű, giroszkóp, fényérzékelő, közelítésjelző, légnyomásmérő, g-szenzor és ujjlenyomat olvasó. A biometrikus ujjlenyomat-felismeréssel egyszerűen, egyetlen érintéssel feloldhatod a tabletet. A barométer rögzíti a légköri nyomást, és használható a magasság meghatározására vagy meteorológiai alkalmazásokhoz. A közelítésjelző érzékeli, ha a tablet hívás közben közel van az arcodhoz, és automatikusan kikapcsolja a kijelzőt a véletlen érintések elkerülése érdekében. A digitális iránytű funkció hasznos segítség a városban vagy az úton való tájékozódásban. A tablet giroszkóppal rendelkezik, amely érzékeli a készülék helyzetét a térben, és automatikusan beállítja a képernyő tájolását az optimális felhasználói élmény érdekében. A fényérzékelő méri a környezeti fényszintet, majd automatikusan beállítja a kijelző fényerejét és kontrasztját. Így optimális olvashatóságot ér el, és sötét környezetben automatikusan csökkenti a fényerőt, és ezzel energiát takarít meg az akkumulátorban. A G-szenzor képes érzékelni a tablet mozgását a térben. Képes azonosítani, hogy a tablet mozdulatlanul áll, ringatózik vagy egy sétáló személy zsebében van.

Csatlakozók:

USB-C

Érzékelők:

mozgásérzékelő, digitális iránytű, giroszkóp, fényérzékelő, közelítésjelző, légnyomásmérő, g-szenzor és ujjlenyomat olvasó

Méret:

249,7 × 177,5 × 5,3 mm (ma×sz×mé)

Tömeg:

444 g

Paraméterek

Kijelző

Kijelző mérete 11 " (27,94 cm)
Felbontás - pixel QHD 2420 × 1668
Kijelző technológia Ultra Retina XDR

Tárhely

RAM mérete 8 GB (8 192 MB)
Tárhely kapacitás 512 GB
Memóriakártya típusa Nem támogatja

Kommunikáció és hálózat

Vezeték nélküli technológiák NFC, WiFi, Bluetooth, GLONASS

Csatlakozók és érzékelők

Tablet csatlakozói USB-C
Érzékelők Mozgásérzékelő, Digitális iránytű, Giroszkóp, Fényérzékelő, Közelítésjelző, Légnyomásmérő, G-szenzor, Ujjlenyomat olvasó

Fényképezőgép

A fő (hátsó) kamera felbontása 12 Mpx
Az elülső (szelfi) kamera felbontása 12 Mpx
Az elülső kamera fényereje f/2,4
Maximum videó felbontás 3840 × 2160 (4K Ultra HD)
Támogatott felbontások és képkockasebesség (FPS) 2160p (4K) 60fps
Kamera funkciói Optikai zoom, Vaku, Arcfeloldás

Energia­ellátás és akkumulátor

Processzor modell Apple M4 10-magos GPU-val

Egyéb tulajdonságok

Funkciók OTG, Ujjlenyomat-leolvasó

Software

Operációs rendszer iPadOS
Operációs rendszer verziója iPadOS 17

Konstrukció és szín

Magasság 249,7 mm (24,97 cm)
Szélesség 177,5 mm (17,75 cm)
Mélység 5,3 mm (0,53 cm)
Tömeg 444 g (0,44 kg)
Szín Sötétszürke

Sorozat

Tablet sorozat Apple iPad

Márka/modellek

Tablet márka Apple
Tablet modell iPad Pro M4 11" (2024)
Kód:  NL224t4i
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  MVVC3HC/A
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20