Oldal frissítése

iPad Pro 11 2024 256GB M4 - ezüst

5 2 értékelés
Ingyenes
szállítás boltjainkba
499 990 Ft

iPad Pro 11 2024 256GB M4 - ezüst

Ez az előnyös Apple iPad Pro M4 11" (2024) tablet megbízható társad lesz, amely kompakt méretének köszönhetően könnyen hordozható. Lehetővé teszi az online események figyelemmel kísérését, videók és fényképek készítését, valamint használhatsz sok hasznos alkalmazást, vagy játékokat játszhatsz. A tablet 11" méretű képernyővel készült, így munka és tanulás céljára egyaránt használható. A játékok és a filmek rajongói is szeretni fogják. 9 magos Apple M4 10-magos GPU-val processzor biztosítja a rendszer zavartalan működését. A rendszermemória kapacitása 8 GB. 256GB belső memóriát tartalmaz a fájlok, fényképek és videók számára. Ez a memóriaméret ideális a komolyabb játékosok és a lelkes fotósok számára. USB-C csatlakozóval látták el. Ez a tablet a nagyszerű Apple iPad sorozatba tartozik.

Tablet iPad Pro 11 2024 256GB M4 - ezüst ...
Tablet iPad Pro 11 2024 256GB M4 - ezüst ...

iPad Pro 11 2024 256GB M4 - ezüst tablet - jelentős paraméterek

  • Élvezd a szórakozást eme Apple tableten!
  • 9magos processzor biztosítja a rendszer zavartalan működését
  • A RAM mérete 8 GB
  • 11" kijelzőt kapott
  • USB-C csatlakozóval látták el
  • A hasznos Apple iPad sorozatú
  • A fő (hátsó) kamera felbontása 12 Mpx
  • Több mint hét órán keresztül gond nélkül működik
  • NFC, WiFi, Bluetooth, GSM és GLONASS vezeték nélküli technológia biztosítja a kapcsolatot szeretteiddel
  • A tablet OTG-kompatibilis
Tablet iPad Pro 11 2024 256GB M4 - ezüst ...

Fotózz bármikor, bárhol

Fotózáshoz a tablet 12Mpx felbontású hátsó kamerát és 12Mpx elülső kamerát tartalmaz. Ezen Apple tablettel 3840 × 2160 (4K Ultra HD) maximális felbontású videókat rögzíthetsz. A kiegészítő LED háttérvilágítás jól jön, ha gyenge fényviszonyok között készítesz fényképeket vagy videókat. Ez a funkció különösen hasznos esti vagy éjszakai jelenetek felvételekor, elégtelen megvilágítású helyszíneken, vagy ha jól megvilágított portrét szeretnél készíteni. Távoli tárgyak tökéletes fényképezéséhez használd az optikai zoom funkciót, amely lehetővé teszi a nagyítást és a célzott részletek elérését. A fénykép expozícióját a rekesznyílás is befolyásolja. Ezen Apple tablet esetén a hátsó (fő) kamera rekesznyílása f/1,8, míg az elülső kamera fényereje f/2,4. Ezáltal kisebb mélységélesség érhető el, ami alkalmas a témára fókuszálására és a háttér elmosására. 2160p (4K) 60fps fotófelbontásra készülhetsz.

Tablet iPad Pro 11 2024 256GB M4 - ezüst ...

A hasznos Apple tablet elegendő memóriát kínál

Ezen Apple tablet funkcióinak és műveleteinek működését iPadOS 17 verziójú iPadOS operációs rendszer irányítja. A tablet rendszermemóriája 8 GB méretű, amely 3D-s játékokat és virtuális valóságot is képes működtetni. 256 GB belső memóriát kínál a fájlok, fényképek és videók számára, amely a legigényesebb felhasználókat is kielégíti, és képes a nagy adatmennyiségek és az igényes 4K videók kezelésére.

Ez a nagyszerű Apple tablet a kommunikáció változatos formáit teszi lehetővé

NFC, WiFi, Bluetooth, GSM és GLONASS vezeték nélküli technológia teszi lehetővé a kapcsolatot szeretteiddel. A Near Field Communication (NFC) technológia rövid, jellemzően legfeljebb 10 cm-es távolságon belül támogatja az eszközök közötti érintésmentes kommunikációt. Ezzel a funkcióval gond nélkül fizethetsz az üzletekben a készülékeddel. A WiFi-képes tablet lehetővé teszi a vezeték nélküli internethálózatokhoz való csatlakozást, ami gyors internet-hozzáférést biztosít. A Bluetooth technológia használatával a tablet vezeték nélkül csatlakoztatható különböző eszközökhöz, ami javítja a kommunikációt és lehetővé teszi az adatmegosztást kábel használata nélkül.

Tablet iPad Pro 11 2024 256GB M4 - ezüst ...
Tablet iPad Pro 11 2024 256GB M4 - ezüst ...

Jól átgondolt funkciók

Élj minden napot a legteljesebben ezzel a hasznos Apple tablettel! A tablet támogatja az OTG-t, amely lehetővé teszi más perifériák, például egér, billentyűzet vagy USB-meghajtó csatlakoztatását. A külvilággal való interakció segítésére nagyon hasznos érzékelő például az előnyös mozgásérzékelő, digitális iránytű, giroszkóp, fényérzékelő, közelítésjelző, légnyomásmérő, g-szenzor és ujjlenyomat olvasó. Csak egy érintés, és a tablet az ujjlenyomat-felismerésnek köszönhetően feloldódik. A barométer mutatja a légnyomást, és a magasság becslésére vagy más időjárás-alkalmazásokhoz is használható. A tablet közelségérzékelője érzékeli, ha hívás közben az arcodhoz közelít, és automatikusan kikapcsolja a kijelzőt a nem kívánt érintések elkerülése érdekében. A digitális iránytű funkció hasznos segítség a városban vagy az úton való tájékozódásban. A tablet giroszkóppal van felszerelve, amely érzékeli a készülék helyzetét, és a kényelmesebb használat érdekében beállítja a képernyő elforgatását. A fényérzékelő méri a környezeti fényszintet, és beállítja a kijelző fényerejét és kontrasztját. Így tökéletes olvashatóságot biztosít, és a fényerő automatikus csökkentésével sötét környezetben energiát takarít meg. A G-szenzor érzékeli a tablet mozgását a térben. Képes azonosítani, hogy a tablet mozdulatlanul áll, ringatózik vagy egy sétáló személy zsebében van.

Csatlakozók:

USB-C

Érzékelők:

mozgásérzékelő, digitális iránytű, giroszkóp, fényérzékelő, közelítésjelző, légnyomásmérő, g-szenzor és ujjlenyomat olvasó

Méret:

249,7 × 177,5 × 5,3 mm (ma×sz×mé)

Tömeg:

444 g

Paraméterek

Kijelző

Kijelző mérete 11 " (27,94 cm)
Felbontás - pixel QHD 2420 × 1668
Kijelző technológia Ultra Retina XDR

Tárhely

RAM mérete 8 GB (8 192 MB)
Tárhely kapacitás 256 GB
Memóriakártya típusa Nem támogatja

Kommunikáció és hálózat

Vezeték nélküli technológiák NFC, WiFi, Bluetooth, GLONASS

Csatlakozók és érzékelők

Tablet csatlakozói USB-C
Érzékelők Mozgásérzékelő, Digitális iránytű, Giroszkóp, Fényérzékelő, Közelítésjelző, Légnyomásmérő, G-szenzor, Ujjlenyomat olvasó

Fényképezőgép

A fő (hátsó) kamera felbontása 12 Mpx
Az elülső (szelfi) kamera felbontása 12 Mpx
Az elülső kamera fényereje f/2,4
Maximum videó felbontás 3840 × 2160 (4K Ultra HD)
Támogatott felbontások és képkockasebesség (FPS) 2160p (4K) 60fps
Kamera funkciói Optikai zoom, Vaku, Arcfeloldás

Energia­ellátás és akkumulátor

Processzor modell Apple M4 10-magos GPU-val

Egyéb tulajdonságok

Funkciók OTG, Ujjlenyomat-leolvasó

Software

Operációs rendszer iPadOS
Operációs rendszer verziója iPadOS 17

Konstrukció és szín

Magasság 249,7 mm (24,97 cm)
Szélesség 177,5 mm (17,75 cm)
Mélység 5,3 mm (0,53 cm)
Tömeg 444 g (0,44 kg)
Szín Ezüst

Sorozat

Tablet sorozat Apple iPad

Márka/modellek

Tablet márka Apple
Tablet modell iPad Pro M4 11" (2024)
Kód:  NL224t4f
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  MVV93HC/A
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15