Oldal frissítése

iPad Pro 11 2022 512GB M2 - asztroszürke

5 2 értékelés
Ingyenes
szállítás boltjainkba
526 390 Ft

iPad Pro 11 2022 512GB M2 - asztroszürke

iPad Pro 11" 512 GB WiFi Asztroszürke 2022

Minden felgyorsul.  
Az Apple M2 chippel felvértezett Apple iPad Pro 11" készülékkel.

Fényűző kijelző, páratlan teljesítmény és rengeteg menő kiegészítő. Ez az új iPad Pro 11". Egy tablet, amely újraírja a történelmet, mivel olyan teljesítménnyel büszkélkedhet, amely még a laptopokat is kenterbe vágja. A teljes érintésvezérlés óriási lehetőségeket ötvöz páratlanul egyszerű használhatósággal és sokoldalúsággal. Az iPad Pro 11" tabletet rendkívül nagy teljesítményű Apple M2 chippel, professzionális hátlapi kamerarendszerrel, valamint új funkciókkal ellátott iPadOSrendszerrel vértezeték fel, és a 2. generációs Apple Pencil és a Magic Keyboard használatát is támogatja. A biztonságról pedig a Face ID gondoskodik.

Apple M2

Élvezd az új generációs teljesítményt az iPad Pro 11" tablettel.

Ez igen! Az új iPad Pro 11" teljes mértékben kihasználja az Apple elképesztő teljesítményű, 5 nm-es M2 chipjének képességeit. Villámgyors 8-magos CPU-t kínál (+15%-kal gyorsabb, mint az M1), amely bármilyen projekttel megbirkózik. A 10 magos grafikus chip (+35%-os teljesítmény) pedig még az igényes alkalmazások és játékok számára is elegendő energiát biztosít. De ne feledkezzünk meg a 16 magos Neural Engine-ről (+40%) sem, amely felgyorsítja a gépi tanulási feladatokat! És mivelaz Apple M2 chipje rendkívül energiatakarékos, így az iPad Pro egész nap kitart anélkül, hogy újra kellene tölteni. Ez a teljesítmény páratlan a tabletek piacán.

Egyszerre több alkalmazás használata

Az iPad Pro 11" készülékkel kihasználhatod a professzionális kiegészítők és a jobb munkamódszerek előnyeit.

Az iPad Pro 11" tablettel a feladataid könnyedén elvégezheted. Úgy is szerkeszthetsz egy dokumentumot, hogy közben más dokumentumokra is rákeresel az interneten. Az új desktop osztályú alkalmazásokkal könnyebb, de egyben gyorsabb is a munkavégzés. Az USB-C-nek köszönhetően pedig akár egy 6K felbontású, nagyméretű kijelzőt is csatlakoztathatsz az iPad Pro 11" készülékhez.

11" Liquid Retina kijelző adaptív 120 Hz-es frekvenciával

Az iPad Pro 11" kijelzője az utolsó pixelig lenyűgöző.

Az új iPad Pro 11 hüvelykes Liquid Retina kijelzője 2388 x 1668 pixel felbontású. Ez egy fantasztikus kijelző, amely egy mindössze 5,9 mm vastag alumínium vázban kapott helyet. Maga a kijelző a zavartalan leolvashatóság érdekében széles P3 színskálát, akár 600 nit fényerőt és tökéletesen tükröződésmentes felületet kínál. Az iPhone-okhoz hasonlóan a True Tone technológia a környezeti fényviszonyoktól függően szabályozza a kijelző színhőmérsékletét. És ha ez még nem volna elég, aziPad Pro 11" a Thunderbolt porton keresztül közvetlenül csatlakoztatható az Apple prémium, 6K felbontású Pro Display XDR kijelzőjéhez. Természetesen a 2. generációs Apple Pencilt is támogatja, amelyet az iPad Pro kijelzője akár már 12 mm-es távolságból is képes felismerni.

WiFi vagy 5G

Az iPad Prón bármit bárhonnan megtehetsz.

Az iPad Pro 11" könnyű és vékony, és gyors WiFi vagy akár 5G kapcsolatot biztosít (konfigurációtól függően). Így nyugodtan dolgozhatsz rajta bárhol és bármikor. És ehhez még csak egy hagyományos irodára sincs szükséged.

iPadOS

Az iPadOS rendszernek hála az iPad Pro 11" készülékkel még jobb a munka.

Az iPadOS az iPad Pro 11" egyedülálló képességeit nemcsak kihasználja, hanem még egy magasabb szintre is emeli. Mostantól új módszerekkel készíthetsz jegyzeteket vagy kereshetsz az újratervezett és kompakt felületen. Ez még élvezetesebbé teszi a munkát az iPad Pro 11" tablettel.

Alkalmazások

Több mint egymillió iPad alkalmazás.

Az App Store-ban több mint egymillió olyan alkalmazás található, amelyek kifejezetten a nagyméretű iPad Pro 11" kijelzőjére készültek. Zenét komponálhatsz, edzéseket ütemezhetsz, híreket olvashatsz vagy online játékokat játszhatsz barátaiddal. Bármire, ami csak érdekel, találhatsz egy remek alkalmazást.

Apple iPad Pro tablet

Magánszféra

Tudd biztonságban az az adataidat.

Mint minden Apple-terméket, az iPad Pro 11" tabletet is úgy tervezték, hogy megvédje a magánjellegű adataidat, és használata biztonságos legyen. Például minden fizetést a pontos Face ID-érzékelővel erősít meg.

Apple iPad Pro tablet

Technológia és tartozékok

iPad Pro 11" bárki számára.

A Magic Keyboarddal könnyű a gépelés, az integrált trackpad pedig új lehetőségeket nyit meg az iPadOS-nek hála. És arról se feledkezzünk meg, hogy minden modern technológia akkor a leghasznosabb, ha bárki használhatja. Az iPad Pro ezért olyan hozzáférhetőségi funkciókat kínál, amelyek a speciális látási, hallási, motoros vagy tanulási igényű felhasználóknak is megfelelnek.


Paraméterek

Kijelző

Kijelző mérete 11 " (27,94 cm)
Felbontás - pixel QHD 2388 × 1668

Tárhely

Tárhely kapacitás 512 GB
Memóriakártya típusa Nem támogatja

Kommunikáció és hálózat

Vezeték nélküli technológiák WiFi, Bluetooth

Csatlakozók és érzékelők

Tablet csatlakozói USB-C
Érzékelők Mozgásérzékelő, Digitális iránytű, Giroszkóp, Fényérzékelő

Fényképezőgép

A fő (hátsó) kamera felbontása 12 Mpx
Az elülső (szelfi) kamera felbontása 12 Mpx

Energia­ellátás és akkumulátor

Processzor modell Apple M2 10-magos GPU

Software

Operációs rendszer iPadOS

Konstrukció és szín

Magasság 247,6 mm (24,76 cm)
Szélesség 178,5 mm (17,85 cm)
Mélység 5,9 mm (0,59 cm)
Tömeg 468 g (0,47 kg)
Szín Szürke

Sorozat

Tablet sorozat Apple iPad

Márka/modellek

Tablet márka Apple
Tablet modell iPad Pro 11" 2022 (4th gen)
Kód:  NL202t4i
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  MNXH3FD/A
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20