Oldal frissítése

iPad Pro 11" 2021

Kiegészítők a termékhez

iPad Pro 11" 2021

Asztali számítógép vagy laptop nélkül is szeretnél képben lenni? Akkor felkeltheti figyelmedet a népszerű Apple által megalkotott tablet. Ennek a modellváltozatnak a szívét Apple M1 8 magos GPU-val típusú processzor alkotja. 8 GB-os működési memóriája még a nagyobb rendszerkövetelményű játékokhoz és a grafikus munkákhoz is elegendő. Az igazán praktikus iPad Pro 11" 2021 tablet iPadOS operációs rendszeren fut. Az energiát 10758 mAh kapacitású akkuból kapja.

iPad Pro 11" 2021 főbb jellemzői

  • 11" átlójú Liquid Retina kijelző
  • 8 GB rendszermemória
  • A praktikus Apple tablet iPadOS operációs rendszeren fut
  • A hátoldali kamera felbontása: 10 Mpx
  • Kamerájának funkciói: vaku
  • Eme tablet ezekkel a konnektorokkal bír: USB-C
  • Az akkumulátor kapacitása: 10758 mAh
  • A kábeles töltés max. teljesítménye 20 W
  • A csomagnak ezek ugyancsak a részei: töltő (adapter kábellel)

A kiváló minőségű Apple tablet szép fényképeket készít és a videókat is lejátssza

Az ismert Apple által megalkotott tablet Wi-Fi vagy rendkívül gyors 5G kapcsolat segítségével csatlakoztatható az internethez. A vezeték nélküli technológia keretén belül szóba kell hozni az NFC csatlakozást, mely adatátvitelre és fizetésre is használható. Eme iPad Pro 11" 2021 tablet 10 Mpx felbontású hátsó kamerával hivalkodik. A rekeszérték azt jelzi, hogy mekkora az a nyílás, ahol az optika beereszti a fényt. A hátsó kamera rekeszértéke f/1,8, a szelfié pedig f/2,4. Videók lejátszásánál kétségtelenül díjazni fogod az Ultra HD felbontást.

A jól ismert Apple által gyártott tablet felszereltsége és csatlakozói

A praktikus iPad Pro 11" 2021 tabletet korszerű USB-C konnektorral egyaránt felszerelték, amely számítógéppel való összekötésre és töltésre szolgál. Eme Apple tablet teljes potenciálját az integrált giroszkóp, fényérzékelő és légnyomásmérő is fokozza.

Kód:  NL204NAD
Termékszám:  NL204NAD
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15