Oldal frissítése

iOttie RapidVOLT MAX White

4,8 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

iOttie RapidVOLT MAX White

Stílusos autós töltő két USB bemenettel okostelefonok, tabletek, vezeték nélküli hangszórók és egyéb készülékek töltésére. Ideális megoldás autóba azok számára, akik hosszabb szolgálati utakon vagy családi kiránduláson vesznek részt.

Főbb tulajdonságok

  • Okostelefonok, tabletek, vezeték nélküli hangszórók, egyéb készülékek gyors feltöltése
  • Két 2,5 A áramerősségű USB bemenet
  • LED kijelző a töltés állapotáról
  • Kompakt méretek, stílusos design
  • USB kábel nem a csomagolás része

Villámgyors töltés

Szúrja be az iOttie RapidVOLT MAX töltőt a szivargyújtóba és csatlakoztasson a készülékhez akár két USB kábelt, amelyeken keresztül az automatikus felismerésnek köszönhetően szinte azonnal feltöltheti készülékeit. Villámgyorsan energiával látja el okostelefonját, tablejét, így azok készen állnak az azonnali használatra. A töltés állapotáról egy hatékony, kerek LED kijelző fogja informálni Önt. A két egymás alatt elhelyezkedő USB 2.0 csatlakozók egyenként 2,5 A áramerősséget biztosítanak. Összesen 5A áramerősség 25W-os teljesítmény mellett.  

 
Kód:  MD090g5i
Termékszám:  CHCRIO104WH
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15