Oldal frissítése

iOttie Easy Flex 3 Black

4,7 597 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

iOttie Easy Flex 3 Black

Držák do auta iOttie Easy Flex 3
Držák do auta iOttie Easy Flex 3

Egyszerű felszerelés

Az Easy Flex 3 iOttie-vel nagyon egyszerűen és gyorsan rögzíthetsz Apple iPhone 5-öt, iPhone 4S-t, vagy bármely más okostelefont üvegre vagy  az autód műszerfalára. A tartóba könnyen és biztonságosan bepattinthatsz  2,2 " - 3" szélességű mobileszközöket. 

Megbízható védelem

Az új, továbbfejlesztett design célja a gyors és egyszerű egykezes kezelés.habszivacs markolatok megvédik okostelefonodat a karcolásoktól és a véletlen esésektől. Az iOttie Easy Flex 3 tartót könnyű össze- és szétszerelni, ami lehetővé teszi, hogy mindig magadnál tartsd. 

Držák do auta iOttie Easy Flex 3
Držák do auta iOttie Easy Flex 3

Tökéletes fogószerkezet

A speciális tapadási rendszer biztosítja, hogy készüléked mindig a helyén maradjon, biztonságban, és mégis könnyen elérhetően. A 360 ° -ban forgatható csuklós mechanizmusnak hála mindig megtalálod majd a tökéletes látószöget.

Paraméterek

Tulajdonságok

A készülék tartóhoz való rögzítésének módja Mechanikus
Tartó rögzítése Műszerfalra, Szélvédőre

Kompatibilitás

Készülék max. szélessége 7,6 cm
Kód:  MD090d2
Termékszám:  HLCRIO108

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10