Oldal frissítése

ION Vinyl Transport Blue

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ION Vinyl Transport Blue

A klasszikus stílust idéző lemezjátszó a múlt népszerű lemezjátszóira emlékeztet. A Vinyl Transport sokoldalúságával azonban jóval túltesz rajtuk. Masszív fogantyúval rendelkezik, melynek segítségével könnyen szállíthatja, bárhol lejátszhassa a lemezeit. Szó szerint. A többi modell közül büszkén tűnik ki azzal, hogy képes hogy a szükséges energiát 4 darab AA típusú elemből nyerni! A lemezjátszó üzemeltethető az elektromos hálózatról is a tartozékként mellékelt 5V-os csatlakozóval.

Legfontosabb jellemzők

  • Retro lemezjátszó hangszóróval
  • Praktikus bőröd tok
  • Lemezek lejátszása bárhol (AA elemek)
  • Fogantyújával könnyen szállítható
  • 3 különböző sebesség a különböző lemezekhez
  • kerámia hangszedő

Sokoldalú és praktikus

A lemezjátszó rendelkezik a praktikus Auto-Stop funkcióval, mely kikapcsolja a készüléket, ha a lejátszott felvétel a végére ér. A kényelmes zenehallgatás érdekében saját beépített hangfalakkal rendelkezik, így nem szükséges külső hangfalakat csatlakoztatnia hozzá. Ha mégis külső hangfalakat szeretne csatlakoztatni, a beépített RCA kimenet áll rendelkezésére. A lemezjátszó képes kezelni mindhárom sebességű lemezt. Ezért a 45RM csatlakozó is tartozéka. A kevésbe gyakori 78RM lemezekhez használatos tű külön kapható.

Paraméterek

Alapvető paraméterek

Előerősítő Beépített
Hajtás Közvetlen
Vezérlés Kézi

Tulajdonságok és funkciók

Fordulatszám (f/p) 33,3, 45, 78
Kartípus Egyenes szárú kar
Design Retro

Hangszedő

Hangszedő típusa Piezoelektromos (kerámia, kristály)

Fizikai adatok

Szélesség 349 mm
Mélység 254 mm
Magasság 114 mm
Tömeg 2,8 kg
Kód:  ION001q1
Termékszám:  812715019488

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20