Oldal frissítése

ION Trio LP

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ION Trio LP

A Trio LP egy önmagában is helytálló teljes értékű szórakoztató rendszer. Az alapját a csendes szíjmeghajtású lemezjátszó képezi, így bakelitlemez gyűjteményét tökéletesen tiszta és pontos hangzásban élvezheti. A beépített AM / FM rádión keresztül "ráhangolódhat" kedvenc állomásaira. A lemezjátszó emellett AUX-bemenettel is rendelkezik, tehát bármilyen egyéb lejátszásra szolgáló eszköz csatlakoztatható hozzá, mint például MP3 lejátszó, telefon, notebook, stb.

Fő sajátosságok

  • Csendes szíjmeghajtású lemezjátszó
  • Minőségi kerámia hangszedő
  • Érzékeny AM / FM tuner
  • Beépített sztereó hangszórók
  • RCA-kimenet külső hangszórók csatlakoztatására

Praktikus felszereltség

A lemezjátszó számos örvendetes funkcióval rendelkezik, melyeknek köszönhetően valóban univerzális és felhasználóbarát eszköznek minősül. Saját erősítőjének és beépített hangfalainak köszönhetően nincs szükség további kiegészítő eszközök megvásárlására. Minden, amire a tökéletes hangzás érdekében szüksége lehet, már eleve beépített. Ám, ha rendelkezik saját hangrendszerrel, az RCA-kimenetnek köszönhetően semmi nem állhat a teljes hangerővel dübörgő basszusok útjába. Szintén a felhasználó kényelmét támogatja az Auto-Stop funkció, mely biztosítja a lejátszás automatikus megállítását a lemez lejártával.

 

Paraméterek

Alapvető paraméterek

Előerősítő Beépített
Hajtás Szíjas

Tulajdonságok és funkciók

Fordulatszám (f/p) 33,3, 45
Kartípus Egyenes szárú kar
Design Retro

Hangszedő

Hangszedő típusa Piezoelektromos (kerámia, kristály)

Fizikai adatok

Szélesség 270 mm
Mélység 320 mm
Magasság 110 mm
Tömeg 2,26 kg
Kód:  ION001x1
Termékszám:  812715019143
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20