Oldal frissítése

ION Tape Express

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ION Tape Express

Rengeteg audio kazettával rendelkezel, és szeretnéd őket digitalizálni? Ezzel a hordozható lejátszóval, amely minden kazettatípussal remekül működik, USB csatlakozás segítségével a zeneszámokat könnyedén átviheted a  kazettákról a számítógépedre, ahol digitális zenefájlként mentheted el őket. Ezután könnyedén CD-re írhatod őket, vagy hallgathatod a kedvenc digitális zenelejátszódon, telefonodon vagy akár az autóban. Így a kedvenc zenédet kiszabadíthatod az elavult kazetták csapdájából. 

Legfontosabb jellemzők

  • Átalakíthatod a régi autio kazettákon lévő zenét digitális formátumra
  • Minden típusú kazettát képes lejátszani (normál, réz és króm)
  • Elemmel vagy USB-vel működik (az elemet külön kell megvenni)
  • A 3,5 mm-es audio kimenet lehetővé teszi, hogy úgy játszd le a kazettákat, mint egy walkman
  • A fülhallgató a csomagolás része
  • A lejátszóhoz egy remek konvertáló programot is kapsz

A kazettáról digitális formátumra

A Tape Express kialakítása lehetővé teszi az egyszerű szállítását. A kompakt design-nak köszönhetően bárhová magaddal viheted, és bármilyen körülmény között lejátszhatod vagy átalakíthatod a kedvenc zeneszámaidat. Elemmel működik, de USB segítségével a számítógéphez is csatlakoztathatod tápellátás céljából. A lejátszó egy 3,5 mm-es audio kimenettel is fel van szerelve, így a zenét átalakítás nélkül, fülhallgató vagy hangszóró segítségével is hallgathatod.

Ingyenes programmal a zene konvertálására

A zenei formátumok egyszerű konvertálására a lejátszó a kiváló Z Vinyl/Tape Converter programot nyújtja. Ez a program remek funkciókat és egyszerű használatot biztosít. Emellett képes a frissen átalakított fájlokat az iTunes könyvtáradba is hozzáadni.
Rendszerkövetelmények:
Windows XP és újabb, vagy OSX 10.4 és újabb, USB 1.1 vagy 2.0, legalább 300 MB RAM, CPU sebesség legalább 1 GHz

 
Kód:  ION032a
Termékszám:  812715011413

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20