Oldal frissítése

ION Tailgater Go

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ION Tailgater Go


 ION Tailgater Go

Vízálló hangszóró nagy teljesítményű

Vízálló hangszóró ION Tailgater Go elegendő teljesítményt játszik hangos zene és események nagy látogatottsága. Patak kedvenc dalait bele bármilyen eszközről, Bluetooth-képességgel. A zene szivattyú segítségével 2pásmového hangrendszer, ami meghajt egy 20 wattos erősítővel.


Gyors vezeték nélküli kapcsolat

Hála a jelenlétét a Bluetooth vezeték nélküli technológia és NFC ION Tailgater hangszóró Menj CONNECT egyszerűen intelligens eszköz iOS vagy Android. Akkor keresztül az intelligens eszköz, hogy beállítsa a hangerőt, a lejátszási lista vagy indítás / leállítás zenélés.One másik funkció a beépített függvény bank energiát, így az akkumulátort használ a hangszóró és a töltés telefonok és más elektronikai.

 ION Tailgater Go

 ION Tailgater Go

könnyű kezelhetőség

Kényelmes használat segít a nagy kijelző felett helyezkedik el a vezérlő gombokat. Az első a hangszóró ION Tailgater Go is AUX és USB port, amelyen keresztül könnyen csatlakozhat kedvenc zenéit. Lehetővé teszi az egyéni zenehallgatást 3,5 mm-es fejhallgató kimenet.


Legfontosabb jellemzők

  • Az újratölthető akkumulátor akár 50 órányi működés + töltés egyéb eszközök (power bank)
  • High Dynamic Range
  • Bluetooth vezeték nélküli kapcsolat
  • NFC
  • A jelenléte FM / AM
  • Vízálló kivitel (X4)
Kód:  ION005d
Termékszám:  0812715018405

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15