Oldal frissítése

ION Karaoke Party White

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ION Karaoke Party White

Legyen Ön a ma este sztárja! A Karaoke Party lejátszó igazán lendületes kezdést biztosít mindehhez. Az eszköz minden olyan funkcióval rendelkezik, amely egy felejthetetlen karaoke partihoz szükséges. Indítsa el a CD lejátszást, és keltsen meghökkenést barátai vagy az arra járók között a mellékelt mikrofonnal. Produkcióját tovább támogatják a fényeffektek, illetve a minőségi hangszóró.

Fő sajátosságok

  • Karaoke lejátszó lelkes fürdőszobai énekesek számára
  • CD és CDG karaoke lemezek lejátszása
  • Beépített LED-es fényeffektek
  • Video kimenet a dalszövegek megjelenítésére pl. TV-n
  • Minőségi mikrofon a csomag tartozéka
  • Áramellátás: 4 db C típusú elem (nem tartozék) vagy hálózati adapter (tartozék)
  • Sztereó (L / R) audio kimenet külső hangszórók csatlakoztatására
  • 2 mikrofon-bemenet duetthez (a 2.mikrofon külön megvásárolható)

Dalszöveg közvetlenül a szem előtt

A beépített CD-lejátszó a klasszikus kompakt lemezeken kívül a CDG, azaz grafikus hanglemezek lejátszására is alkalmas. A video kimenet segítségével így akár televízióján keresztül is lejátszhatja a dalszöveget. A csomag tartozéka 1 db CD, 16 slágerrel.

Ejtse ámulatba hallgatóit dögös effektekkel

A Karaoke Party készülék lehetőségek széles tárházát kínálja. Ide tartozik például hangbeállítás, és pontosan azok az effektek, amelyeket éppen az adott helyzetben Ön kíván. Kísérletezzen el például a visszhang-effekttel, és nyűgözze le a hallgatókat! Ha nagyobb helyiségben lépne fel, ebben az esetben csatlakoztathat külső hangszórókat, és megtáncoltathatja a sokaságot.

 

 
Kód:  ION030a
Termékszám:  812715019327

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10