Oldal frissítése

ION Karaoke Party, pink

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ION Karaoke Party, pink

Légy te a mai este sztárja! A Karaoke Party lejátszó igazán lendületes kezdést biztosít mindehhez. Az eszköz minden olyan funkcióval rendelkezik, amely egy felejthetetlen karaoke partihoz szükséges. Indítsd el a CD lejátszást, és nyűgözd le barátaidat, vagy az arra járókat, a mellékelt mikrofonnal. Produkciódat tovább színesítik a fényeffektek, illetve a minőségi hangszóró.  

Legfontosabb jellemzői

  • Karaoke lejátszó lelkes énekesek számára
  • CD és CDG karaoke lemezek lejátszása
  • Beépített LED-es fényeffektek
  • Video kimenet a dalszövegek megjelenítésére, pl. TV-n
  • Minőségi mikrofon, a csomag tartozéka
  • Áramellátás: 4 db C típusú elem (nem tartozék) vagy hálózati adapter (tartozék)
  • Sztereó (L / R) audio kimenet külső hangszórók csatlakoztatására
  • 2 mikrofon-bemenet duetthez (a 2.mikrofon külön megvásárolható)

Előtted a dalszöveg

A beépített CD-lejátszó a klasszikus kompakt lemezeken kívül a CDG, azaz grafikus hanglemezek lejátszására is alkalmas. A video kimenet segítségével így televíziódon keresztül lejátszhatod akár a dalszöveget is. A csomag tartozéka 1 db CD, 16 slágerrel.

Ejtsd ámulatba hallgatóidat menő hatásokkal

A Karaoke Party készülék hangbeállítások széles tárházát, valamint az igényeidnek megfelelő effekteket kínál. Kísérletezz például a visszhang-effekttel, és nyűgözd le a hallgatókat! Ha nagyobb helyiségben tartózkodtok, akkor csak csatlakoztass külső hangszórókat, és táncoltasd meg a sokaságot.

Kód:  ION030a1
Termékszám:  812715019679

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15