Oldal frissítése

ION Party Power

Kiegészítők a termékhez

ION Party Power

Gazdag hangzás vonzó világítás

Ion Power fél hangszóró van szerelve színes fények, amely automatikusan beállítja a zenét, amit játszunk vissza.Színes fények várhatóan a falak és a mennyezet, készítés teremt lenyűgöző hangulatot. Hangszóró ION Fél teljesítmény képes zenélés fény négy órán keresztül.


kényelmes vezeték nélküli

Jelenléte miatt a vezeték nélküli Bluetooth hangszóró Ion Power fél könnyen csatlakoztatható az intelligens eszköz iOS vagy Android. Akkor keresztül az intelligens eszköz, hogy beállítsa a hangerőt, a lejátszási lista vagy indítás / leállítás zenélés.

ION Party Power

ION Party Power

Gyors és egyszerű kezelhetőség

Ion Power fél hangszóró kompakt, mert vehet bármelyik fél. Csatlakoztatásához zene más forrásból szolgál AUX csatlakozóval. Keresztül a gombok, amelyek székhelye az előcsarnoApproxan a hangszóró könnyen ellenőrizni a fény és a zenélés.


Legfontosabb jellemzők

  • kompakt méretek
  • Az akkumulátor élettartama akár 4 óra
  • Kiváló minőségű mélysugárzó és magassugárzó kiváló dinamikus tartomány és az egyértelműség
  • Bluetooth vezeték nélküli kapcsolat
  • megvilágítási szín
Kód:  ION006d
Termékszám:  0812715017422

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10