Oldal frissítése

ION Air CD

5 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ION Air CD

Már eljött az az idő, hogy a klasszikus discman és az esetleges audio CD lejátszás már a múlté. Vagy mégsem? Mi lenne, ha azt mondanánk, hogy az ION air lejátszóval újra meghallgathatja a mára már beporosodott CD gyűjteményét? Első pillantásra egy régi, közismert discmannek tűnik, és tényleg úgy is működik. Ezenkívül egy lényeges funkcióval is el van látva, amely által a lejátszó vezeték nélkül csatlakoztatható fejhallgatóhoz vagy hangszóróhoz. Mindez Bluetooth technológia segítségével történik. Lenyűgüzi Önt a szupervékony, modern designjával. A CD-k kényelmesen lejátszhatóak mindenütt ott heverő és összegabalyodó kábelek nélkül. Ez az ION Air lejátszó.

Az ION Air CD lejátszó legfontosabb jellemzői

  • Jelátvitel Bluetooth technológia segítségével
  • Rendelkezésre áll egy klasszikus 3,5 mm-es fejhallgató bemenet is
  • Az ION Air lejátssza a CD-t, CD-R-t, CD-RW-t, MP3-t, WMA-t
  • Tápellátás két AA elemmel vagy USB adapterről
  • Modern és szupervékony kivitelezésű CD lejátszó
  • Egyszerű digitális kijelző

Az ION Air lejátszóban minden a helyén van

Az ION Air CD lejátszó egy egyszerű eszköz, amelyben minden elemnek megvan a saját helye - így az eredmény maximális funkcionalitás és egyszerű, intuitív vezérlés. Az áttekintehtő digitális kijelzőnél, amely csak az alapvető információkat jeleníti meg, megtalálhatóak a klasszikus vezérlőelemek a dalok lejátszásához, szüneteltetéséhez, megállításához vagy váltásához. Az ION Air lejátszó segítségével nemcsak a klasszikus CD-ket élvezheti, hanem a CD-re kiégetett MP3 és WMA fájlokat is.

 
Kód:  ION033
Termékszám:  Air CD
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10