Oldal frissítése

INVISIBOBBLE Original To Or Or Nude To Be készlet

4,8 62 értékelés
Kiegészítők a termékhez

INVISIBOBBLE Original To Or Or Nude To Be készlet

Mondj búcsút a hajgumi okozta hajkárosodásnak! Invisibobble termékei megváltoztatják minden eddigi véleményed a haj kiegészítőivel kapcsolatban. A márka bevezetése után forradalmasította a kiegészítőkről alkotott elképzeléseket, amelyek előnyeit nap mint nap nők millió értékelik, beleértve a tervezőket és a dizájnereket is, akik a Cosmo Beauty Awards díjat is odaítélték a márkának.

De miben is mások ezek a termékek?

  • Nem húzza, teszi tönkre a hajat, így az hullani sem fog a hajgumi használata miatt
  • A színanyagok nem teszik tönkre a hajat
  • Moshatók és évekig tartanak
  • Még a legigényesebb frizura is tökéletesen tart a használatukkal
  • Többet akarsz majd, mert egy szín nem elegendő
  • Nem csak egy unalmas eszköz, hanem egy remek kiegészítő is
  • A gyártók minden évszakban új színt mutatnak

Szereted őket ...

Már első pillantásra felkeltik a figyelmed, és azonnal egy divatos kiegészítőt tarthatsz a kezedben. Miután kipróbáltad, megismered az összes hasznos tulajdonságukat: nem húzzák a hajat, nem okoznak fejfájást, nem teszik tönkre a hajat és nem fog hullani a használatuktól, emellett rugalmasak, hipoallergének és könnyen moshatók.

Számos pozitív tulajdonságuk van. Egész nap használhatod, egészen a reggeli készülődéstől a munkahelyen, este otthon és akár alváshoz is. Biztosan rögzíti a hajat, így búcsút mondhatsz a rakoncátlan tincseknek. Tökéletes teljesítmény egy darab műanyagtól, ugye?

Hajgumi, aminek stílusa van

Hiszel a szerelemben első látásra? Ha nem, akkor nézd meg újra, és biztosan így lesz. Nem fogsz ellenállni az Invisibobble-nak. Az Original kollekció bézs színű A Be Or Nude To Be darabja, egy elegáns, klasszikus darab, amely szőke hajhoz ajánlott. Olyan akár egy kiegészítő, rendkívül sokoldalú, amely minden ruhához illik.

A csomag tartalma

3 db Invisibobble hajgumi

Be Or Nude To Be - finom bézs design

Alkalmas

Bármilyen hajhoz

Anyag

Poliuretán – műgyanta

hipoallergén

 
Kód:  KSPO508
Termékszám:  4260285373053

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05