Oldal frissítése

INVISIBOBBLE Eredeti Menta To Be Set hajgumikészlet

4,8 62 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Ha ennyit vásárolsz: 1 db 1 290 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 2 vagy több db 1 150 Ft/db

INVISIBOBBLE Eredeti Menta To Be Set hajgumikészlet

Intsen búcsút a hajgumik miatt megrongálódott hajnak,  az Invisibobble hajgumik készen állnak, hogy megváltoztassák a véleményét a haj kiegészítőkről. A megjelenése óta, forradalmasították a piacot az értékeikkel, és nők milliói, dizájnerek, és vásárlók szavaztak rá a Cosmo Beauty Contesten.

Miért forradalmasító ?

  • Többet nem tapasztalod, hogy a hajgumi húzná a hajadat vagy megtörné azt
  • Nem kell aggódnod, hogy roncsolódik a hajad
  • Moshatóak és évekig használhatóak
  • Még a sokat követelő frizurákat is tökéletesen tartja
  • Egyre többet és többet akarsz majd, mert rájössz, hogy egy szín nem elég belőle
  • Nem csak egy unalmas használati eszköz, hanem egy nagyszerű kiegészítő
  • A gyártók minden évszakban, új, forradalmi színekkel állnak elő

Imádni fogod...

Első pillantásra talán egy telefonzsinórra emlékeztet, de hamar rá fogsz jönni ,hogy egy nagyszerű kiegészítőt tartasz a kezedben. Miután kipróbálod azután fogod csak igazán értékelni a nagyszerű jellemvonásait: nem húzza a hajadat, nem okoz fejfájást, nem nyomja és nem károsítja a hajkoronádat. Emellett a termék rendkívül rugalmas, ráadásul hipoallergén és mosható is. Egész nap a kitart a hajadban  a reggeli futástól kezdve, a nyolc órás munkán át egészen az esti úszásig. Ráadásul a hajad nem tud elmozdulni, így búcsút inthetsz a kilógó tincseknek és a gubancoknak. Ez nagyszerű teljesítmény egy kis darab műanyagtól, nem gondolod?

Stílusos hajgumi

Végre megjelent az Invisibobble a jelenleg a divatvilágot uraló színben is. A menta vagy mentol, nevezd ahogy szeretnéd, továbbra is ugyanaz a csodás, ragyogó kékeszöld szín, melyet most egyszerre tehetsz a hajadba vagy viselheted telefonzsinór stílusú karkötőként is.

Hála a menta sokszínűségének hordhatják vöröshajúak ,de illik a szőkékhez és a sötét hajúakhoz is. Nem számít, hogy a hajad árnyalata meleg vagy hideg a hajgumi tökéletesen illeni fog hozzá. Hagyd magad kitűnni a tömegből ezzel a szemetgyönyörködtető nyári színnel, mely feldobja az egész megjelenésedet! 

csomag tartalma
3 db Invisibobble menta színű hajgumi

színes kivitelben
Menta - friss, élénk kékeszöld

típus
Minden hajtípusra

anyag
Poliuretán - műgyanta
hipoallergén

 
Kód:  KSPO512
Termékszám:  4260285373077

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20