Oldal frissítése

intelioWATCH narancssárga

1,5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

intelioWATCH narancssárga

 A gyermekek biztonságának új szintje

A gyermekek felügyeletének és a velük való kommunikációnak új koncepciója. Nézze meg az intelioWATCH modern alkalmazásokat és továbbfejlesztett szolgáltatásokat, amelyekkel az aktív gyermekeknek lehetősége nyílik azonnali kapcsolatra Önnel vagy más családtagjaikkal. Kommunikáljon a gyermekeivel bárhol is legyen, felügyelje tartózkodási helyüket és mozgásukat, és veszély esetén haladéktalanul tájékoztatást kap. Információt szerezhet, és növelheti a biztonságérzetet gyermeke és ön számára.


A nagyobb biztonság a gyerekek érdekében

Mindenkinek, aki törődik gyermeke biztonságával. Nagyobb biztonságérzet, ha a gyermek iskolába megy vagy bárhol a házon kívüli van. Azonnali értesítés gyermek veszélyeztetettségéről és gyors kommunikáció. Mindig tudja meg, hol van a gyermeke és hívd fel bármikor. Ideális eszköz minden 4-12 éves gyermek számára.

intelioWATCH oranžové
 

intelioWATCH oranžové
 

A gyerek nyomkövetése 

Függetlenül attól, hogy hol van a gyermek jelenleg, mindig tudni fogja a helyzetét. Meghatározhat egy biztonsági zónát is, melynek elhagyásakor telefonon értesítjük. Az IntelioWATCH kettős keresési módot alkalmaz: a GPS és az LBS.


Telefonos kapcsolat gyermek

Ön határozza meg, ki hívhatja és kit hívhat a gyermeke. Akár 20 beprogramozott számot is beállíthat. A gyermeke egyszerűen csak felhívja a két beprogramozott szám egyikét egy gombnyomással. Amikor a gyermek fenyegetve érzi magát, megnyomhatja az SOS gombot.

intelioWATCH oranžové
 

intelioWATCH oranžové
 

Kényelmes minden helyzetben

IntelioWATCH órák könnyűek és lekerekített formájúak, így nem zavarják utazásnál és játéknál a gyermekét. A szíj és az óra anyaga kényelmes, lemosható, szilikon anyag, amely teljesen biztonságos. Az akkumulátor élettartama 1-5 nap használattól függően. Apple iOS és Android kompatibilis.


További információk:

Minimum követelmények:
Android 4.0 vagy újabb
iOS 7.0 vagy újabb
Korosztály:
4-12 éves gyermek számára
típus:
SMART gyerekek, funkcionális
mozgás:
újratölthető (például sport tesztnél)
ellenáll a nedvességnek
Egyéb jellemzők:
A helymeghatározáshoz nyomja meg a SOS gombot a kijelzőn.
elemek:
Gél típusú polimer Li-Ion

 

Paraméterek

Rendeltetés és kompatibilitás

Operációs rendszer kompatibilitás Android, iOS

Kivitel és tartósság

Tok színe Narancssárga

Csatlakozás és érzékelők

Vezeték nélküli technológiák GPS

Üzemidő és tárhely

Max. akkumulátor üzemidő 117,65 óra (4,9 nap)
Kód:  INWAT3
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20