Oldal frissítése

Intel processzorok

Intel processzorok

Intel processzorok - minden alkalomra

Az Intel egy világhírű vállalat, amelyet senkinek sem kell bemutatni. Híres a szerverekbe, asztali számítógépekbe, laptopokba és mobil eszközökbe szánt processzorairól. Legismertebb képviselői az Intel Core processzorcsalád, amely most a 14. generációs Raptor Lake Refresh változatban is elérhető, valamint az Intel Xeon szerverprocesszorok és az alacsony fogyasztású Intel Pentium és Celeron processzorok. Az Intel Core processzorok 14. generációja számos technológiai újítást és fejlesztést hoz. Olvass tovább, hogy megismerd a gazdag Intel Core Raptor Lake Refresh termékcsaládot, valamint a legigényesebb munkaállomásokhoz és szerverekhez szánt, továbbfejlesztett Intel Xeon termékcsaládot.

Intel Core Raptor Lake Refresh processzorok

Túlhajtott 14. generációs Intel Core (K-sorozatú) gamer processzorok

Az Intel Core Raptor Lake Refresh K sorozatú gamer processzorokat úgy tervezték, hogy megfeleljenek minden modern játékos igényeinek. A mesterséges intelligenciával, a nagy teljesítményű és hatékony magokat kombináló hibrid architektúrával és a továbbfejlesztett memória gyorsítótárral zökkenőmentes játékélményt és kényelmes streaminget biztosítanak maximális minőségben. Az olyan technológiák, mint az Intel® Extreme Tuning Utility és az Intel® Smart Cache még erősebbé és készségesebbé teszik a 14. generációs Intel i5, i7 és i9 processzorokat. Ha tehát komolyan gondolod a játékot, a Raptor Lake Refresh generáció ideális választás. Válassz a briliáns Intel Core i5, a csúcskategóriás i7 vagy a kompromisszumok nélküli, akár 24 magos Intel Core i9 processzorok közül.

14. generációs Intel Core processzorok otthoni és munkahelyi használatra

A 14. generációs Intel Core i3, i5 és i7 processzorok szintén tökéletes választást jelentenek bármely otthoni vagy munkahelyi számítógéphez. Az erős és hatékony magok és a fejlett gyártási technológia kombinációjának köszönhetően világszínvonalú teljesítményre számíthatunk a legigényesebb többfeladatos feladatok elvégzéséhez, a nagy felbontású streaminghez vagy akár a kényelmes multimédiához és a bármilyen formátumú fénykép- vagy videoszerkesztéshez. Ráadásul az Intel Core Raptor Lake Refresh processzorok natív támogatással rendelkeznek a Intel®️ Wi-Fi 6/6E (Wi-Fi 7-re bővíthető) és a Thunderbolt™ 4 számára, így nem kell aggódnod az adatátviteli sebesség vagy a zökkenőmentes streaming miatt.

14. generációs Intel Core processzorok
Intel Xeon W processzorok

Intel Xeon W csúcskategóriás processzorok munkaállomásokhoz

Az Intel Xeon W processzorok kifejezetten munkaállomásokhoz és professzionális alkalmazásokhoz tervezett csúcskategóriás processzorok. Ezek a chipek nagy teljesítményt és megbízhatóságot nyújtanak az olyan igényes feladatokhoz, mint a professzionális grafika, a tudományos szimulációk és a nehéz számítási feladatok. A nagyobb mag- és szálszámmal, ECC memóriatámogatással és az olyan igényes alkalmazásokhoz, mint a 3D modellezés és a videoszerkesztés optimalizálásával a Xeon W ideális azon felhasználók számára, akiknek megbízható és nagy teljesítményű hardverre van szükségük a professzionális felhasználáshoz. Emellett ezek a processzorok gyakran rendelkeznek virtualizációs technológiákkal, és a munkaállomások széles skáláját támogatják, az asztali számítógépektől a nagy teljesítményű szerverekig.

Paraméterek módosítása
85 termék

Intel processzorok

Az Intel Corporation-t, a világ legnagyobb félvezető chipek és mikroprocesszorok gyártóját 1969-ben alapította Robert Noyce és Gordon Moore az amerikai Santa Claus területén, amelyet tipikusan Quartz Valley néven említenek. 

Folytatás

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05