Oldal frissítése

Intel SSD DC S4500 240GB

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Intel SSD DC S4500 240GB

Az erőteljes Intel DC S4500 2.5"-os formátumú SSD meghajtó elsősorban a szerverfejlesztésekre összpontosít. A tervezés során a hangsúlyt kompatibilitására helyezték, így egyaránt megállja a helyét az újabb és régebbi eszközök esetében is. A fordulatszám szabályzót kifejezetten az S4500 és S4600 sorozatokhoz fejlesztették. A kiváló minőségű firmware zökkenőmentes működést, valamint egyszerű telepítést biztosít. Az Intel márkanévvel összekapcsolódott tapasztalat és minőség garanciát jelent a meghajtó megbízhatóságára és tartósságára, mindemellett a szerverek működési költségeit is minimális szinten tartja.

Az Intel SSD DC S4500 legfőbb jellemzői

  • Nagy kapacitás: 240 GB
  • Az Intel márkanév garantálta minőség
  • Tartós, merev alkatrészektől mentes, meghajtó
  • Magas írási és olvasási sebesség
  • Kifejezetten szerverekhez tervezve
  • Alacsony fogyasztású SSD meghajtó

Gyors és megbízható SSD meghajtó

Az Intel DC S4500 SSD meghajtó egy modern hardver SATA III csatlakozóval és 3D NAND TLC. memóriamodullal. A 240 GB kapacitású meghajtó legnagyobb előnye páratlan tartóssága és nem mindennapi megbízhatósága. A gyártó által kalkulált meghibásodások közötti átlagosan eltelt idő (MTBF óra) 2 millió óra. Az SSD meghajtó olvasási sebessége akár az 500 MB/s-ot, míg írási sebessége akár a 190 MB/s-ot is elérheti.

 
Kód:  NR111p17
Termékszám:  SSDSC2KB240G701

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10