Oldal frissítése

Intel SSD DC S3610 1600GB

Kiegészítők a termékhez

Intel SSD DC S3610 1600GB

Az Intel SSD DC S3610 széria tagjai ötvözik a remek teljesítményt a hosszú élettartammal és kiváló adatbiztonsággal, így ideális eszköz a nagy mennyiségű adatok tárolására adatközpontoknak, amelyek számára biztosítja az azonnali, nagy mennyiségű és a maximális konzisztenciájú információkhoz való hozzáférést. Természetesen ugyan olyan jól tudják kiszolgálni a professzionális cégeknek a használatot és a legigényesebb végfelhasználókat is. A lemez a fejlett Intel 20nm MLC NAND Flash chip rendszert használja.

Nagy és egyenletes teljesítmény
Az Intel DC S3610 széria tagjai rendkívüli sebességgel képesek továbbítani az adatokat folyamatosan alacsony késleltetés mellet és kis IOPS tartományban. Minimális teljesítmény szórásának és az alacsony késleltetésű hozzáférésnek köszönhetően bármely pillanatban képesek az azonnali válaszsebességre. Ha megemlítjük még az alacsony fogyasztását is, akkor azonnal világos les, hogy ez a legideálisabb partner az adatközpontokban való használathoz. 

Az Intel SSD DC S3610 széria 256 bites titkosítási algoritmussal (AES - Advanced Encryption Standard) rendelkezik az adatok maximális biztonság érdekében, így ideális választás adatlopás ellen vagy azok tartalmának jogosulatlan használata ellen.

Kód:  NR111t6
Termékszám:  SSDSC2BX016T401

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15