Oldal frissítése

Intel SSD DC S3100 240 gigabájt

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Intel SSD DC S3100 240 gigabájt

A legújabb sorozatú Intel SSD DC S3100 fokozott teljesítményt, a funkciók, alacsony késleltetésű és nagy megbízhatóság. Mindez nagyon kedvező áron. Ez egy új termék, amely az adatközpontok, amely azonnali hozzáférést biztosít az információkhoz, hanem a professzionális használatra és igényes a végfelhasználók számára. 

legfontosabb jellemzői

  • Series SSD tervezett adatközpontok és más professzionális alkalmazások
  • Memóriából típusú TLC (három-bit-per-cell)
  • Az adattitkosítás 256 bites AES ellen lopás vagy szabotázs
  • Nagy kapacitású, nagy mennyiségű adat
  • Megbízhatóbb és tartósabb, mint a merevlemez

megbízható teljesítmény

Intel DC S3100 Series teljes mértékben kihasználja a teljesítmény lehetséges a SATA 6 Gb / s, ami tükröződik a nagyobb átviteli sebességet kínál mind az olvasás és írás. Az adatok átvitele a rendkívüli sebességgel, következetesen alacsony késleltetést és IOPS kis tartományban. A minimális variancia teljesítményt és alacsony késleltetésű maximális aláírják következetes választ minden pillanatban. Ez teszi a jó választás adatközpont alkalmazások, amelyek cseréje után a klasszikus merevlemez tükröződik gyorsabb válaszokat.

Fejlett titkosítási hozzáadott adatbiztonság

256 bites titkosítási algoritmus AES (Advanced Encryption Standard), amely támogatja ezt a meghajtót, védje adatait a visszaélnek. Őket biztosító előtt lopás és illetéktelen beavatkozás azok tartalmát. Kombinációja SLC memória típusa és TLC NAND köszönhetően ez a modell egy nagyon erős lehetőséget, megfizethető áron.

Kód:  NR111p9b
Termékszám:  SSDSC2KI240H601

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20