Oldal frissítése

Intel SSD 480 gigabájt 540s M.2

3,0 2 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Intel SSD 480 gigabájt 540s M.2

Az 540s sorozat rengeteg új, nagyszerű tulajdonságot nyújt. A kitűnő sebesség ellenére is rendkívül energiatakarékos a merevlemez. Az optimalizált architektúrája nagyszerű teljesítményt biztosít kis fájlokkal való munka közben (még írás közben is), amely a rendszer és az alkalmazásokkal való rugalmasságban nyilvánul meg. Ezen felül a kiváló minőségű design és kivitelezés további megbízhatóságot nyújt a mindennapokban és mindez 5 év garanciával.

Legfontosabb jellemzők

  • Megfizethető SSD kiemelkedő teljesítménnyel
  • Intel minőség és megbízhatóság (5 év garancia)
  • Kis fájlok írásához és olvasásához optimalizálva (4K IOPS)
  • Nagy sebesség folyamatos írás és olvasás közben
  • Az alacsony fogyasztást tovább csökkenti az Intel Core 6. generációs processzora

Kiegyensúlyozott SSD

Az Intel 540s SLC (single sell caching) és NAND memória TLC technológiával rendelkezik. Ez a legkedvezőbb áron nyújt teljesítménynövekedést ár-per-gigabájt arányban. A hatékony eregiafelhasználás kiméli az eszköz akkumulátorát. Az eszköz tökéletesen működik a 6. generációs Intel Core processzorokkal, így tovább csökkentve az energiafogyasztást.

 
Kód:  NR111m5m
Termékszám:  SSDSCKKW480H6X1
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05